Markedsfredag: Ullensaker Auto kjører på som ny LSK-partner

Stein Vidar Løvlien vokste opp på Vigernes sammen med mange gamle LSK-helter. Nå tar han og partner John Erik Eriksen med seg bilverkstedet Ullensaker Auto tilbake til kjente trakter - og blir en del av LSKs sponsornettverk!

Annonse:

- Det er en stor glede å ønske Ullensaker Auto fra Jessheim velkommen som ny LSK-partner. De har tegnet av avtale for 2023 og ut 2024. Det er hyggelig at bedrifter fra Øvre Romerike ser verdien av det å være en del av vårt sponsornettverk og vi håper at dette vil bane vei for flere bedrifter fra dette området, sier daglig leder Robert Lauritsen

Ullensaker Auto, som er en del av Mekonomen-kjeden, er landets nest største avdeling og eierne Stein Vidar Løvlien og John Erik Eriksen er stolte av det man har levert på Jessheim.

- Samtidig har vi store ambisjoner om å finne et verksted også på Nedre Romerike. Det er litt av bakgrunnen for at vi ønsker å bli med i nettverket til LSK. Vi har hørt mye om at dette nettverket er et av de beste i landet og håper at dette skal bidra til ytterligere vekst for bedriften, sier Løvlien.

Her kan du bestille time hos Ullensaker Auto!

- Vi i LSK, er ydmyke og takknemlige for at Ullensaker Auto velger LSKs nettverk som en markedskanal og håper at flere av våre tilhengere ønsker å benytte bedriften når de skal ha service på sine biler, sier Lauritsen.

- Jeg vokste opp i Johan Sverdrups gate på Vigernes - med mange gode og gamle spillere i nabolaget - og har mange gode minner fra Åråsen. Nå gleder vi oss til å bli en del av sponsornettverket, sier Løvlien.

Annonse fra Eliteserien: