Markedsfredag: To nye partnere på plass - Ramudden inn som ny partner og Addo Logistikk med videre i 2023.

Vi opplever et fint trykk på markedet og ser frem imot et spennende vinterhalvår. Vi har gleden av å presentere Ramudden som ny partner, og Addo Logistikk som blir med videre også i 2023.

Annonse:

Ramudden inn som ny bronsepartner 

Ramudden er en helhetsleverandør og konsulentvirksomhet innen sikkerhet på arbeidsplassen i trafikkerte miljøer. Vi bistår kunder i å skape tryggere arbeidsplasser og overholde regelverket som kreves langs veier, jernbaner og byggeplasser. Vi sikrer også offentlige arrangementer, messer og festivaler. I Norge har vi 13 avdelinger fordelt fra Steinkjer i Nord til Kristiansand i sør. 

 

Hvorfor blir dere partner i LSK og hva er deres engasjement for å samarbeide med oss? 
 

- Vi bryr oss om vårt nærmiljø og ønsket derfor å se på hvilke muligheter vi hadde for å inngå et sponsorat i vårt område. Vårt valg falt på LSK. Med sine gode verdier og solide forankring i regionen ble valget enkelt. Vi har stor tro på dette samarbeidet, - LSK og Åråsen Stadion tror vi kommer til å bli en fin arena også for oss, sier Salgsleder i Ramudden for Østlands-regionen Odd Petter Pedersen. 

 

Hvilke muligheter ser dere inn i dette samarbeidet?


- Lillestrøm SK sitt verdigrunnlag står også sterkt hos Ramudden. Vi ønsker å ta del i nettverket for å ta med oss de overføringsverdier som ligger i Lillestrøm FK med tanke på å bygge en prestasjonskultur i Ramudden. Videre ønsker vi å ta del i det nettverket som partnerbedriftene utgjør og derigjennom bygge sterke relasjoner både kommersielt og kulturelt, forteller Pedersen. 

-  Vi er stolte av å få en stor aktør som Ramudden, og gleder oss til samarbeidet i årene fremover. Etter å få fantastisk hjelp til sikring av stadion under Europa kamp i 2022, og fått oppleve både servicen og fagkunnskapen til Ramudden, er vi sikre på at dette blir et meget godt samarbeidet for oss i Lillestrøm Sportsklubb. Vi kan varmt anbefale denne ekspertisen, sier salgs- og partneransvarlig Kari Herredsvela. 

Les mer om Ramudden her

 

Addo logistikk forlenger 

Addo Logistikk signerer på en ny avtale som sølvpartner for 2023. Daglig Leder Rune Pettersen kom for første gang inn i LSK nettverket i fjor, og har nå valgt å forlenge sine sponsoravtale med LSK.

Addo Logistikk ble stiftet i 2018, av folk med lang fartstid i bransjen. 
Siden oppstarten har Addo tatt nye steg hvert år og økt omsetning år for år.
Fokuset hele veien, er å bygge kvalitet og en grunnleggende soliditet på våre tjenester. Vi leverer ikke bare varer, men tilbyr også retur av emballasje og monteringer i tillegg. 

- Vi er veldig fornøyd med at Rune velger å ta med Addo Logistikk videre på reisen. De bidrar svært godt inn i nettverket og vi ser frem til et nytt år med nye muligheter, sammen, sier partneransvarlig Andreas Tosterud Grov. 

 

Annonse fra Eliteserien: