Markedsfredag: Titan Venture ny LSK-partner - Lead Event, Nortekk og Kleva forlenger

Espen Westeren - her med sønnen Patric og LSKs Morten Stokstad - har vært Lillestrøm-supporter siden oppveksten i Fetsund. Nå blir hans private investeringsselskap Titan Venture AS en del av klubbens sponsornettverk. Samtidig forlenger Lead Event, Nortekk og Kleva sine avtaler.

Annonse:

- Når man vokser opp i Fetsund på 1980-tallet, så blir man selvsagt LSK-hjernevasket. Har mange gode minner fra barndommen med noen fantastiske Lillestrøm-årganger og herlige spillere som Bård Bjerkeland, Dennis Schiller og Tom Gulbrandsen. Siden den gang har jeg alltid fulgt LSK tett, og jeg synes det er veldig moro å se alle de riktige tingene som er blitt gjort i klubben de siste åra, sier Espen Westeren.

- Hvorfor ønsker Titan Venture AS å bli bronsepartner i LSK?

- Først og fremst synes jeg det er stas å kunne bidra litt til klubben i mitt hjerte. Så blir det gøy å ta med venner og familie på enda flere kamper i år. Tror det kan bli en spennende og bra sesong.

- Ja, hvilke forhåpninger har du til årets LSK-utgave?

- Jeg tipper vi tar medalje i serien for første gang siden 2001. Så har jeg en god følelse for at det blir et cupgull. Og en liten tur ut i Ævvropa, melder den 44 år gamle investoren.

- Espen har også tidligere vært en bidragsyter for LSK, men det er veldig hyggelig at han gjennom selskapet sitt nå blir en del av sponsornettverket, sier kommunikasjonsansvarlig Morten Stokstad.

Det er også svært gledelig at Lead Event dobler sitt engasjement i LSK og blir sølvpartner i 2023. Selskapet - som eies og ledes av Lars Lindstad og Thomas Jakobsen - har blant annet hatt regien på de siste årenes LSK-kickoff.

LEDENDE GJENG: Lead Events Thomas Jakobsen, Line Kveldro Marthinsen og Lars Lindstad øker sitt engasjement i LSK.
LEDENDE GJENG: Lead Events Thomas Jakobsen, Line Kveldro Marthinsen og Lars Lindstad øker sitt engasjement i LSK.

- VI er her for å ta lead på ditt event, har mange års erfaring fra bransjen - og ønsker at nettopp det skal komme ditt arrangement til gode. Sammen finner vi de beste løsningene for deg og din bedrift. For oss er ikke et arrangement bare et arrangement. Vi går helhjertet inn for å skape en genuin, ekte og varig opplevelse for nettopp din bedrift. Vår lange erfaring, sterke engasjement og evne til å skreddersy et arrangement gjør at du trygt kan gi oss lead på ditt event, sier Lindstad og Jakobsen.

LSK kan trygt anbefale Lead Event som en meget sterk event-partner, noe også Dynea kan gjøre etter sin vellykkede 75-årsmarkering.

- Med Lead Event sin profesjonalitet hadde vi en fantastisk jubileumsfest i anledning Dynea sitt 75-årsjubileum. I tillegg til å være profesjonelle på alle områder, er de utrolig hyggelige mennesker å samarbeide med. Vi kan varmt anbefale Lead Event til ditt arrangement, sier Line Jahren Thudesen i Dynea.

Her kan du bli bedre kjent med Lead Event!

En særdeles langvarig og god LSK-sponsor, Nortekk, er også med videre.

LANGVARIG SAMARBEID: LSKs daglige leder Robert Lauritsen og Nortekk-sjef Bjørn Fredrik Johanssen er enige om ny partneravtale.
LANGVARIG SAMARBEID: LSKs daglige leder Robert Lauritsen og Nortekk-sjef Bjørn Fredrik Johanssen er enige om ny partneravtale.

- Hovedgrunnen er at eierne har et stort hjerte for klubben. LSK er et av de sterkeste merkevarene på Romerike og noe vi ønsker å forbinde oss med. Nortekk ønsker å profilere bedriften gjennom klubben og alle aktivitetene rundt som skaper masse positivitet for både andre samarbeidspartnere, supportere og de som ferdes i og rundt Åråsen og Lillestrøm. Alle menneskene rundt klubben har enten et hus, et bygg eller bor i ett borettslag som alle trenger å ruste opp byggets viktigste fasade – taket, sier daglig leder Bjørn-Fredrik Johanssen.

- Fortell kort om det dere leverer med spesielt fokus på det dere skal selge inn til nettverket?

- Nortekk leverer tak og blikkenslagerarbeid til næring og privatmarkedet. Vi leverer i tillegg komplette løsninger med grønne tak og solceller i kombinasjon med nye prosjekter både for næring, privat og det offentlige. I vårt søsterselskap Nortekk Taksenter kan man kjøpe takprodukter til hus og hytte for montering i egen regi, utdyper Johanssen.

Her kan du bli bedre kjent med Nortekk!

En annen veteran i sponsornettverket, Kleva AS - som leverer renholds- og flyttetjenester av høy kvalitet til Oslo og Viken - har også forlenget engasjementet.

NY AVTALE: Frank og Kine Klevengen i Kleva AS er selvsagt med videre som LSK-partner!
NY AVTALE: Frank og Kine Klevengen i Kleva AS er selvsagt med videre som LSK-partner!

- Først og fremst er det kjærlighet til klubben og vi ønsker derfor å kunne bidra til Sportsklubbens suksess. I tillegg har vi i Kleva vært samarbeidspartner til LSK gjennom mange år og knyttet gode bekjentskap til både kunder og leverandører. Dette har resultert i gode avtaler og økt omsetning for Kleva. Vi mener at LSK tilrettelegger meget godt for business og det ble helt naturlig for oss å være med videre, sier økonomi- og administrasjonsansvarlig Kine Klevengen i Kleva.

Hun håper at både partnere og andre i Fuglafamilien ønsker å bli bedre kjent med Klevas tjenester gjennom LSK-samarbeidet. 

- Samtidig har vi som mål at vi kun benytter LSKs samarbeidspartnere som leverandører til Kleva. Videre ønsker vi å vise flere hvem vi er og hvilke tjenester vi tilbyr, i håp om at flere partnere velger å bruke Kleva som leverandør av renholds- og flyttetjenester. Ettersom noen lokale bedrifter i Lillestrøm har valgt å inngå samarbeid med andre fotballklubber enn LSK, er det desto viktigere for oss å vise at Kleva er LSKs hovedleverandør av flyttetjenester.

- Fortell kort om det dere leverer med spesielt fokus på det dere skal selge inn til nettverket?

- I Kleva renhold & flytting har vi 40 års erfaring fra renholdsbransjen og vi er totalleverandør innen renholds- og flyttetjenester. Vi tilbyr fleksible løsninger optimalisert for hver enkelt kunde og utfører oppdrag for både næringslivet og for private husholdninger.  Av renholdstjenester tilbyr vi daglig renhold (faste og periodiske renholdsavtaler), tak- og fasadevask, byggrenhold, flyttevask, trappevask og matteleie. Av flyttetjenester tilbyr vi flytting, håndtering av dødsbo, frakt og montering av møbler, søppeltømming og lagerleie, forteller Klevengen, som trygt kan anbefale LSKs sponsornettverk.

- Vi kan absolutt anbefale nettverket til andre og gjør det ved enhver anledning. Vi ser viktigheten av å knytte gode relasjoner til både kunder og leverandører og i nettverket får man mange muligheter til nettopp dette. Ettersom det legges opp til en god variasjon av aktiviteter, får man mulighet å bli godt kjent med mennesker i alle aldre, bransjer osv. Det blir lett å anbefale andre videre, og man blir genuint opptatt av andres suksess, så vel som sin egen.

Her kan du bli bedre kjent med Kleva AS!

Se et lite sammendrag av årets kickoff - med Lead Event som partner:


Annonse fra Eliteserien: