Markedsfredag: Son Spa og CTC fortsetter som sølvpartnere

Det er med stor glede å kunne annonsere at Son Spa og CTC Bilpartner har forlenget sine partneravtaler med Lillestrøm Sportsklubb.

Annonse:

Son Spa forlenger med to nye år

Kystperlen Son Spa og den idylliske kunstnerbyen Son finner du bare 40 minutter fra Oslo. Velkommen til matopplevelser som er inspirert av sesongens råvarer, vakre omgivelser og turer langs kysten med frisk sjøluft.

Legg ditt møte, kurs eller konferanse i vannkanten hos dem i Son. Et perfekt sted for å hente inspirasjon og få nye ideer. De har totalt 15 flotte og lyse møterom og konferansesuiter, de fleste med havutsikt. Den 2000 kvadratmeter store spa-avdelingen tilbyr de siste trender innen behandling og velvære. 

- Son Spa har nå passert sitt første år som sponsor og har hatt stort utbytte av å være en del av nettverket. Klubben byr på en god møtestruktur, hyppige treff og et variert innhold - dette har bidratt til at vi fått gleden av å ønske flere gjester og samarbeidspartnere velkommen til oss på Son Spa, sier business sales manager i Son Spa, Madeleine Østbye. 

- Vi har ambisjoner om å bli enda mer synlige og aktive i nettverket, jobbe for et toveis samarbeid, og selvfølgelig ønsker vi at så mange som mulig får oppleve vår nydelige kystperle - både i privat og jobb sammenheng. Vi ser frem til å fortsette det gode partnerskapet. 

Et godt og langt samarbeid fortsetter 

- Vi har vært sponsor i veldig mange år og fått mye kunder via sponsornettverket - både privatkunder og næringskunder. Vi ser det som naturlig å fortsette samarbeidet, da vi ser en klar nytteverdi for oss som bedrift. I tillegg er det hyggelig å bidra til regionen har et lag i Eliteserien, forteller daglig leder i CTC, Pål Rasmussen. 

-  Vi ønsker å hjelpe de, som ikke allerede er kunder, til å kunne få god rådgivning om bil og leasing. Samtidig skaffe dem en av markedets aller beste bilavtaler. 

- Vi kan trygt anbefale nettverket til andre. Det gjøres en god del B2B avtaler i nettverket og er veldig hyggelig å treffe kundene på Åråsen eller andre i andre nettverks-arrangementer, avslutter han. 

 

Annonse fra Eliteserien: