Markedsfredag: SNØ ny partner - Radio Metro signerte ny avtale med LSK og LSK Kvinner

Det er en stor glede å kunne ønske Snø og salgssjef Martina Stroda velkommen som ny LSK-partner. Samtidig har Radio Metro signert på ny avtale både for LSK og LSK Kvinner.

Annonse:

SNØ, som er Norges første innendørs skianlegg og holder til på Lørenskog, har signert på en bronseavtale med LSK.

Her kan du bli bedre kjent med SNØ!

- SNØ er for alle - enten du er nybegynner, familie eller proff - her kan du leke og lære, gjøre noe nytt eller trene på det du allerede kan. Vi er verdens eneste helårsarena som forener langrenn, snowboard, alpint, freeski og isklatring under samme tak, sier kommersiell direktør i Snø, Ole Christian Mork.

- Hva er deres engasjement for å samarbeide med LSK?  Hvorfor ønsker dere å være partner i LSK?

For en nyetablert bedrift som SNØ betyr det mye å få samarbeide med LSK, som er en betydelig aktør på Romerike. LSK har et betydelig nettverk blant andre bedrifter i vårt nærområdet, og for SNØ er det fantastisk å få mulighet til å møte alle disse gjennom partnerskapet med LSK. 

- Hvilke muligheter ser dere inn i dette samarbeidet og LSK Business Club? 

- Vi ser mange spennende muligheter i samarbeid med LSK Business Club. Der vi kan få engasjert SNØ mot mange aktuelle samarbeidspartnere på Romerike. En aktiv hverdag både for ansatte og kunder er viktig for SNØ, og dette blir jo også veldig tydelig når vi samarbeider med LSK, svarer Mork.

RADIO-GLEDE: Jonas Jensen (t.v) i LSK Kvinner, Monica Brenne i Radio Metro og Kari Herredsvela i LSK er glade for at en ny samarbeidsavtale er signert.
RADIO-GLEDE: Jonas Jensen (t.v) i LSK Kvinner, Monica Brenne i Radio Metro og Kari Herredsvela i LSK er glade for at en ny samarbeidsavtale er signert.

Radio Metro er en gammel kjenning fra LSK-nettverket, og har nå signert som partner både for LSK og LSK Kvinner.

Her kan du bli bedre kjent med Radio Metro!

- Radio Metro kan du høre på Øst- og Sørlandet. Lokale nyheter, konkurranser, trafikk og glade programledere. Du kan annonsere på hele Østlandet, eller velge en av våre lokale reklamesoner. Vi satser også på podkast via vårt nystartede podcastbyrå, Gjenklang. Ta kontakt med meg hvis du ønsker mer informasjon om hva Radio Metro kan bidra med i din markedsmix, sier radiorådgiver Monica Brenne.

Og fortsetter:

- Vi ønsker å være til stede lokalt og vise at vi støtter både LSK og LSK Kvinner. Gode verdier, mangfold og likestilling er noe vi i Radio Metro setter høyt. Med så mange kvinner i alle posisjoner i Radio Metro, synes vi det er veldig stas at vi i tillegg til LSKs herrelag, nå også er sponsor av LSK kvinner. 

- Hvilke muligheter ser dere i dette samarbeidet?

- Med så mange sponsorer i et nettverk så blir man  kjent med bedriftene, og menneskene på en helt spesiell måte. Det gir verdifull innsikt, og ikke minst så er det berikende å treffe så mange fine mennesker med jevne mellomrom. Vi ønsker jo alle å komme i kontakt med andre partnere for å se om det kan være mulighet for business og/eller samarbeid, og vi har det veldig hyggelig underveis, svarer Brenne.

- Vi er veldig takknemlige for samarbeidet, og ser frem til mange flotte radio-spotter sammen med Radio Metro i fremtiden. Vi treffer mange supportere og tilhengere via kanalene til Radio Metro, så dette er vi så glade for, sier salgs- og partneransvarlig Kari Herredsvela.

- Vi har hatt en god dialog med Monica hele veien, og at vi nå lander en avtale er veldig gledelig. De har sponset LSK en stund, og at de nå velger å gå inn hos oss i LSK Kvinner er veldig gledelig. Med denne avtalen på plass har vi en helt ny plattform å spre budskapet om klubben på, vi gleder oss til å jobbe sammen med Monica og Radio Metro, sier Jonas Jensen i LSK Kvinner.

Annonse fra Eliteserien: