Markedsfredag! Sjekk hvem som blir med videre

Det er fortsatt en stund til seriestart, men i markedsavdelingen er det hektiske dager. Hver fredag fremover vil vi presentere en rekke partnere som er med videre i 2022

Annonse:
weland.jpg
PÅ bildet fra venstre: Salgs- og partneransvarlig Kari Herredsvela, Daglig leder, Weland AS, Knut Larsen og Salgs- og partneransvarlig Andreas Grov Nilsen.

Weland AS er med videre!

Daglig leder, Knut Larsen, er positiv til LSK og klubben sin fokus på langsiktighet og utvikling.

- Vi ser mange muligheter med å være en del av sponsorpoolen til LSK, det å knytte relasjoner til øvrige partnere, og utnytte LSK sine ulike forumer skaper store muligheter, B2B. Vi er positive og ønsker å stå sammen med LSK og deres langsiktige mål for utvikling.

Weland AS fortsetter å styrke vekst, sikre arbeidsplasser og ønsker å ekspandere i fremtiden. Dette er i tråd med LSK sine ambisjoner og Weland AS har økt sin avtale de neste årene. Knut Larsen håper at samarbeidet bidrar på en positiv måte til at LSK stabiliserer seg i toppen av Eliten i årene fremover også.

Salgs- og partneransvarlig, Kari Herredsvela, gleder seg til samarbeidet i årene fremover, og takker for tilliten.

Finn ut mer om Weland AS her

Møller.jpg
Tilstede på bildet fra venstre: Møller bil Hvam AS, Salgssjef, Mats Jacobsen og Daglig leder, Erik Gjellan og Daglig leder LSK, Robert Lauritsen.

Møller Bil Hvam AS, forlenger avtalen sin med LSK ytterligere 2 år!

Erik Gjellan forteller at de har vært sponsor av LSK i 7 år, og var ikke i tvil om å forlenge samarbeidet. - Det å være lokalt til stede og bruke lokale leverandører er et klart mål og bevisst valg for Møller Bil Hvam AS. Vi har fått mange samarbeidspartnere i perioden gjennom LSK sponsorpool og vi har en del bedrifter vi har etablert avtaler med på salg av biler.

Han forteller videre at det har også vært en fin anledning og god motivasjon for ansatte som er ihugget LSK fan å føle at vi er med og ikke minst stiller med billetter til de ansatte som blir brukt flittig.

- Arenaen som LSK har skapt via sponsorpoolen fungerer veldig bra for oss. Vårt mål er å bruke de mulighetene avtalen gir på en enda bedre måte enn vi har gjort til nå, sier Gjellan.              

I 2022 skal vi være enda flinkere til å utnytte alle LSK sine forumer og delta hyppigere. Dette skaper relasjoner og business.

Daglig leder, LSK, Robert Lauritsen, takker for tilliten og ser frem til nye år med Møller Bil Hvam AS på laget.

Finn ut mer om Møller Bil Hvam AS her

Printing.jpg
Til stede på bildet fra venstre: Daglig leder, Printing AS, Øystein Christiansen, Salgs- og partneransvarlig Kari Herredsvela, Printing AS, Pål Kristiansen og Salgs- og partneransvarlig Andreas Grov Nilsen.

Printing AS satser fremover sammen med LSK!

Både daglig leder, Øystein Christiansen og Pål Kristiansen er godt fornøyde med å være en del av LSK Business Club, og mener det er en fin arena til å møte nye potensielle kunder. - Hver gang vi deltar på LSK sine ulike aktiviteter og møteforum, gir det nye kunder og økt business. Små og store oppdrag, i det lange løp blir dette grobunnen for vekst i bedriften.

Det at aktørene innad i LSK sponsorpool alltid gir hverandre en sjans til å komme med et anbud, skaper både gode relasjoner og det blir business av det, sier Pål Kristiansen.

De er begge to aktive på alle LSK sine arrangementer og mener det er suksessfaktoren i nettverket. Det å både møtes i arbeidshverdagen, men også kombinere dette med det sosiale, nettverksturer, sponsorturneringer og rebusløp, skaper engasjement og glede.

Vi takker Printing AS for deres økende satsning i sponsorpoolen, og gleder oss til samarbeidet i fremtiden, sier Salgs- og partneransvarlig Kari Herredsvela.

Finn ut mer om Printing AS her

ADK.jpg
Til stede på bildet fra venstre: Daglig leder LSK, Robert Lauritsen, Daglig leder, ADK Rør AS, Rune Degerdal og Prosjekt leder, Tobias Degerdal.

ADK Rør AS, forlener avtalen med LSK ut 2025!

Daglig leder, LSK, Robert Lauritsen takker for tilliten. ADK Rør AS, har vært trofaste supportere og samarbeidspartnere siden 2001. - Å ha så trofaste partnere er vi ydmyke og takknemlig for, sier Lauritsen.

Rune og Tobias Degerdal er ivrige LSK supporter, og kan telle på en hånd hvilke få kamper de ikke har vært på de siste 20 årene.

Firmaet har egen losje på hver hjemmekamp på Åråsen, og bruker fasilitetene til å invitere med seg både ansatte og kunder. Det er skapt mange gode historier og minner fra tiden i LSK. Og det er en fin ramme for å skape hygge også for de ansatte i firmaet. Fotballturer til utlandet har de også deltatt på.

Via nettverket og relasjonene i LSK Sponsorpool, har de fått og gjort investeringer. Relasjoner og nettverk er utrolig viktig i vår bransje, sier Degerdal, som bekrefter travle dager på kontoret.

Finn ut mer om ADK Rør AS her

hørmann.jpg

Hörmann vender hjem.

Hvorfor har dere valgt å komme tilbake igjen som partner i LSK etter å ha vært ute noen år?

- Først og fremst hadde vi veldig mye nytte av partnerskapet, og skapte mye business.
Etter å ha vært ute en liten periode så ønsker vi oss nå tilbake til dette. I tillegg så er det mange i Hörmann som er genuint interesserte i LSK, sier Salgssjef Bjørn Korsvoll.

Hovedkontoret ligger utenfor Kristiansand, men har avdelingskontor for østlandet på Lørenskog.
Hörmann leverer blant annet garasjeporter, industriporter, inngangsdører m.m. til både til privatmarked og næring.

Finn ut mer om Hörmann her

Bjørn Korsvoll er salgssjef for Norge og kan bekrefte at hjerte hører hjemme på rett plass.
- Hjertet er veldig gult, veldig gult og svart! Jeg var mye på Åråsen i fjor i privat regi selv om vi da ikke var inne som sponsor.

- Vi gleder oss til samarbeidet. Det har generert mye business og det er viktig for oss å fokusere på sponsorpoolen nå.  
Merkevaren LSK er det sterkeste vi har på Romerike, og jeg tror mange ikke forstår hvor stor denne er.

Partneransvarlig Andreas Nilsen Grov er veldig fornøyd med å ha fått tilbake en tidligere bauta i sponsorsammenheng.
- Hörmann har vært en samarbeidspartner siden 2009. så det er veldig gledelig å at de kommer tilbake til oss. Det gir oss en tro på at det vi gjør her er bra og bærer frukter for de partnerne som vi har inne i poolen. Vi ser frem til nye år sammen med Bjørn og resten av Hörmann
 

Annonse fra Eliteserien: