Scandic

Markedsfredag: Scandic Lillestrøm fortsetter samarbeidet med LSK i to nye år

Det er en stor glede å kunne annonsere at det gode samarbeidet med Scandic Lillestrøm fortsetter i minst to nye år!

Annonse:

Siden hotellet som ligger 50 meter fra togstasjonen ble åpnet i 2018 har LSK hatt et tett og godt samarbeid med Scandic. Nå er partene enige om at det flotte hotellet fortsetter som sølvpartner  i to nye år.

- Vi i Scandic Lillestrøm er med for sjette året på rad og vi er stolte sponsorer av LSK. Vi fortsetter samarbeidet fordi vi ønsker å støtte klubben på grunn av vår lokale forankring, i tillegg til at sponsornettverket er utrolig viktig for oss. Vi samarbeider tett med flere, og får mye salg ut av de gode relasjonene som partnerskapet gir oss. For business er ensbetydende med LSKs nettverk, sier hotellsjef Jannicke Holmgreen Lorentzen.

- For de som ennå ikke har besøkt Scandic Lillestrøm: Fortell litt om hotellet?

- Scandic Lillestrøm er et nytt hotell som åpnet i 2018, kun 50 meter fra Lillestrøms togstasjon og 12 minutter fra Oslo lufthavn. Med et moderne interiør inspirert av byens historie, et helt nytt møtekonsept og en av Lillestrøms beste restauranter, er det lett både å treffes og trives! Det 12-etasjer store hotellet, som ligger ved jernbanestasjonen i Lillestrøm, tilbyr 220 hotellrom og 500 m2 effektive møte- og konferansefasiliteter.

Her kan du besøke nettsidene til Scandic Lillestrøm!

Annonse fra Eliteserien: