Markedsfredag: Printing og Son Spa forlenger - Laukas Elektriske ny partner

LSKs Kari Herredsvela takker pent for tilliten både til Printing (her representert ved Øystein Christiansen og Pål Kristiansen), Son Spa og Laukas Elektriske. Samtlige er klare for en spennende sesong som LSK-partner!

Annonse:

Printing har i flere år vært en engasjert samarbeidspartner, og Pål Kristiansen ble i fjor stemt fram som årets døråpner av de andre sponsorene i LSK. Nå er en ny toårsavtale som sølvpartner signert.

- Printing er et fullverdig trykkeri og storformat-leverandør som leverer alt inn grafisk produksjon. Vi leverer alt fra det minste visittkort til dekor av dine lokaler eller dekor av din bil. Ingen jobb er for liten eller stor for oss. Uansett hva du trenger så fikser vi det, sier Pål Kristiansen i Printing.

- Du ble i fjor kårets til årets døråpner i LSK-nettverket. Hvordan jobber du, og hva skal til for å bli en god nettverker?

- Det du trenger for å bli en god nettverksbygger er at du forbereder deg til dine møter og at du lytter til hva den andre har å si i møtet. Da vil du få med deg hva du kan hjelpe de andre i nettverket med og ut fra det vil du få en samarbeidspartner og ikke bare en kunde. For å kunne bli en god nettverker, så må du tenke på den du er i møte med før du tenker egen business. Husk at for hver dør du åpner for en i nettverket, så vil du få to tilbake.

- Har du en suksesshistorie?

- Må trekke frem LEAD Event og prosjektet med Würth. Würth fylte 50 år og skulle ha et stort event der vi ble valgt som leverandør av alt fra dekor av lokaler til å levere små trykksaker. Det største vi hadde her var dekor av hele bygget deres på utsiden, cirka 80 løpemeter med folie som ble montert, i tillegg til selve dekoren i lokalet. Vi jobber tett med mange i LSK-nettverket, skal jeg trekke frem noen så blir det Creative, Møller Bil Hvam, LEAD Event, Arkel Romerike og LSK selv. Må bare si at Franck i Creative var den første jeg hadde møte med i LSK-poolen. Det har blitt et meget bra samarbeid, noe jeg kan takke LSK for.

- Hvordan opplever du LSK?

- Jeg opplever LSK som en super og åpen klubb, alle hilser når man kommer til Åråsen, både andre i poolen, de ansatte og ikke minst spillerne. Må bare si en ting om det, da min sønn fylte 18 år så skulle LSK spille hjemmekamp og jeg hadde billetter, spurte om han ville dra, noe han ikke takket nei til. Jørgen Heen Enger fikset en drakt og jeg trykte hans navn og 18 år på ryggen og jeg snakket med Frode Kippe, som fikset at gutta signerte den. Det var stor stas!

- Din bedrift sitter i flere nettverk, hvilket er det beste nettverket i forhold til business og hvorfor?

- Ja vi sitter i flere nettverk, men jeg må si at LSK er desidert best når det gjelder å lage et samarbeidsnettverk. Der kan INGEN måle seg med LSK, sier Pål Kristiansen.

Her kan du bli bedre kjent med Printing!

NY AVTALE: Son Spa og Madeleine Østby har signert på en ny toårsavtale med LSK og Kari Herredsvela.
NY AVTALE: Son Spa og Madeleine Østby har signert på en ny toårsavtale med LSK og Kari Herredsvela.

Son Spa har også signert på en ny toårsavtale som sølvpartner, noe som gleder både oss og salgssjef Madeleine Østby. LSK har hatt flere samlinger både med administrasjonen og sponsornettverket både i Son og Strømstad - og kan anbefale begge destinasjonene på det aller varmeste.

Her kan du sjekke ut splitter nye Hotel Riviera i Moss!

- Nå er en sesong straks i gang og vi kjenner på takknemlighet og en god følelse som stolt samarbeidspartner til LSK. Vi har gjennom sesongen hatt mange formelle og uformelle treff på frokostmøter, kamper og diverse turer, knyttet gode relasjoner – og vi har hatt gleden av å ha mange av dere på besøk hos oss ved Son Spa. Nyhet for sesongen 2024 er at vi implementerer søsterhotellene til Son Spa, nyåpnede Hotel Riviera på Verket i Moss og Strömstad Spa & Resort i avtalen med LSK. Felles for alle disse hotellene er nærheten til havet og hva er vel vakrere enn sjøen i vintermånedene, sier Østby.

Som kan anbefaler følgende fristelser:

- Hva med en skalldyrskonferanse på lekre Hotel Riviera? Eller en samling for å booste teamet på Strömstad Spa & Resort, kanskje kombinert med en tur til Koster? Book vår klassiske vinterkonferanse med opp til 30 % rabatt her! På Son Spa er våre to badstuflåter ytterst på bryggen en populær aktivitet for konferansegrupper, sier Østby.

NY BRONSEPARTNER: Rudi Laukas og Laukas Elektriske engasjementet og har signert som bronsepartner.
NY BRONSEPARTNER: Rudi Laukas og Laukas Elektriske engasjementet og har signert som bronsepartner.

Laukas Elektriske AS holder til i Sørumsgata 32 i Lillestrøm, og har i mange år hatt en billettavtale med LSK. Nå tar den lokale elektrikeren sats og blir en del av B2B-nettverket som bronsepartner.

- Laukas Elektriske har hatt sitt virke i Lillestrøm siden 1997, som lokal aktør og LSK-patriot ønsker vi å bidra til fellesskapet, samtidig håper vi på at partneravtalen kan bidra til å skape nye kontakter og samarbeidspartnere. Vi er en allsidig bedrift med over 70 dedikerte ansatte som besitter bred kompetanse og erfaring. Vi spesialiserer oss på å prosjektere og levere innovative løsninger innen elektro, bygg -automasjon, adgangskontroll, KNX og VVS-tjenester. Vårt tverrfaglige team av elektrikere, rørleggere og tekniske eksperter samarbeider tett for å imøtekomme våre kunders behov og forventninger på en effektiv og profesjonell måte, sier daglig leder Rudi Laukas.

Hva ønsker du å oppnå med samarbeidet?

- Vi verdsetter vårt medlemskap i LSK-poolen, og er stolte av å være en del av dette nettverket. For oss er det viktig å etablere nye samarbeidspartnere, og vi tror at LSK kan være en verdifull ressurs i denne prosessen. Vi ser frem til å fortsette å bygge sterke relasjoner, og utvide vårt nettverk gjennom vårt engasjement med LSK.

- Hvorfor tror du det er viktig å være en del av LSK-nettverket for bedriften din?

- For oss i Laukas Elektriske er det avgjørende å etablere nye lokale relasjoner.  Vi setter stor pris på langsiktig samarbeid og relasjoner. Åpen kommunikasjon og ærlighet er hjørnesteiner i vårt forhold til kundene våre, og vi tar stolthet i å levere høykvalitetsløsninger til avtalt tid og pris. Vi er overbevist om at andre i LSK-nettverket deler lignende mål med oss, sier Rudi Laukas.

Annonse fra Eliteserien: