Markedsfredag: Nye avtaler med Norsk Rikstoto og Noova

Norsk Rikstoto - her representert ved kommersiell leder Anders Johansen (til venstre) - har signert på en ny samarbeidsavtale med LSK ut 2024. Energiselskapet Noova har også forlenget som sølvsponsor.

Annonse:

- Vi i Norsk Rikstoto er veldig godt fornøyd med vårt samarbeid med LSK. Avtalen leverer svært godt på målsetningene som handler om felles aktivering av kunder gjennom LSK sitt travlag Forza Fugla. Vi gleder oss til fortsettelsen. Dette er et klassisk vinn/vinn-samarbeid for begge parter, sier Johansen.

I februar 2019 startet partnerskapet som gjør at publikum kan kjøpe andeler til travspillerne som leveres gjennom Forza Fugla-laget i Norsk Rikstotos På Lag-liga. Her kan du bli med på laget!

Deltagerne bestemmer selv hvor ofte man vil være med og hvor mye man vil spille for. Eventuelle gevinster deles på antallet andeler.

Laget har i skrivende stund 2992 medlemmer.

- Travinteressen på Romerike har alltid vært stor, og det er mange som synes det er spennende å være med innimellom - samtidig som man støtter Lillestrøm, sier kommunikasjonsansvarlig i LSK og Forza Fugla-lagkaptein Morten Stokstad.

Les også: Forza Fugla vant 632 000 kroner!

Noova - som kom inn i LSKs sponsornettverk i oktober 2021 - er et teknologiselskap som har over to tiår med kompetanse innenfor energi, energieffektivisering og nå også bærekraftsrapportering.

NY AVTALE: Salgs- og partneransvarlig Kari Herredsvela er glad for at Simen Brurberg og Noova fortsetter som LSK-partner.
NY AVTALE: Salgs- og partneransvarlig Kari Herredsvela er glad for at Simen Brurberg og Noova fortsetter som LSK-partner.

- Vi hjelper kundene våre med å få kontroll og innsikt, slik at kundene være kan drive mer bærekraftig og lønnsomt. Vi er 30 flotte og engasjerte kolleger i Noova, med ulik kompetanse, fordelt på kontorer i Oslo, Stavanger, Trondheim og Bergen. Vi synes det er flott å være med i en klubb som gir så mye tilbake til lokalsamfunnet på Romerike. Jeg er selv fra Jessheim og kjenner klubben godt. For oss er sponsor-nettverket er viktig del av samarbeidet. Her har vi blitt kjent med mange hyggelige folk i mange forskjellige bransjer. Klubben legger til rette for forretning på tvers av nettverket, noe de gjør meget godt. Det er ulike konsepter som frokostmøter, møteforum og turer som gjør at man utvider nettverket sitt og skaper gode samarbeid, sier Senior Key Account Manager, Simen Brurberg.

Her kan du bli bedre kjent med Noova!

Han ser fram til å fortsette det gode samarbeidet med LSK og alle de andre partnerne i nettverket.

- Det er fortsatt flere mennesker og selskaper i nettverket vi har til gode å treffe, så vi gleder oss til fortsettelsen hvor vi forhåpentlig blir kjent med enda flere av sponsorene i nettverket, sier Brurberg.

Annonse fra Eliteserien: