Markedsfredag: Nedre Romerike Taxi kjører på med LSK

Kjør! Det er en stor glede å ønske Nedre Romerike Taxi velkommen som ny bronsepartner i LSK. Sammen skal vi gjøre klubben enda mer synlig i bybildet, samtidig som vi skal gjøre Åråsen enda mer tilgjengelig for alle som er glad i Lillestrøm.

Annonse:

Avtalen går ut på at Nedre Romerike skal frakte trengende barn fra A-hus til våre hjemmekamper. Samtidig som det vil bli satt opp en egen shuttlebuss som skal frakte Fuglafamilien og våre besøkende gjester gratis fra Lillestrøm stasjon og til Åråsen.

Les også: Derfor valgte Lehne å komme hjem til LSK

VELKOMMEN! Partneransvarlig Andreas Nilsen Grov (t.v) kan ønske Nedre Romerike Taxi velkommen til Fuglafamilien.
VELKOMMEN! Partneransvarlig Andreas Nilsen Grov (t.v) kan ønske Nedre Romerike Taxi velkommen til Fuglafamilien.

Nedre Romerike Taxi vil også markedsføre «neste hjemmekamp» gjennom synlighet på bilene som kjører rundt i bybildet. Mange vil sikkert huske de gule klistremerkene som prydet drosjebilene for noen år siden, og nå blir det altså et gjensyn med det konseptet.

- Dette er et samarbeid med stor verdi for alle involverte, et partnerskap vi kan være stolte av, sier partneransvarlig i LSK, Andreas Nilsen Grov.

- Vi ønsker å gjenoppta det gode samarbeidet vi hadde tidligere. Det har vært noen år uten, og det ønsket vi å gjøre noe med, sier Walter Aasen i Nedre Romerike Taxi.

Aasen legger også til at de ser store muligheter for å utvide sitt nettverk mot bedriftsmarkedet.

- Vi har mange gode kunder, sjåfører og eiere som er LSK-fans, og vi i Nedre Romerike Taxi er veldig stolte av LSK. Det vil komme ytterligere fordeler som Fuglafamilien vil få glede av, sier han.

Vi ønsker Nedre Romerike Taxi velkommen med på laget!

Annonse fra Eliteserien: