Markedsfredag: Møller Bil Hvam leverer «Norges beste arbeidsplass på fire hjul»

I desember ble Møller Bil Hvam kårets til årets sponsor i LSKs partnernettverk. Nå er en ny toårsavtale signert, og sportskoordinator Tor Arne Solberg har allerede vært og hentet ut en splitter ny bil for materialforvalterne.

Annonse:

- En aldeles strålende bil som vi kommer til å få mye glede av i år, sier Solberg.

- Det er en Volkswagen Transporter firehjulstrekk med automatgir, og vi kaller den bare Norges beste arbeidsplass på fire hjul, sier Mats Jacobsen i Møller Bil Hvam.

Han er glad for at det nå er blitt signert på en ny toårsavtale som sølvpartner i LSK.

- Jeg skryter veldig av nettverket til LSK, men du må nesten bli med for å forstå hvor bra det er. Vi er glade for å være med videre, ikke bare for business, men også for å støtte idretten lokalt, sier han.

STOLT: Mats Jacobsen (i midten) i Møller Bil ble kåret til årets sponsor på LSKs julefrokost i desember. Foto: Morten Stokstad
STOLT: Mats Jacobsen (i midten) i Møller Bil ble kåret til årets sponsor på LSKs julefrokost i desember. Foto: Morten Stokstad

På julefrokosten i desember i fjor Møller Bil og Mats prisen som årets sponsor i LSK-nettverket. Det satte han stor pris på.

- Det er sjelden jeg blir målløs og ikke sier noe, men jeg må innrømme at det traff meg ganske dypt. Jeg ble ordentlig stolt. Det som gjør det ekstra gøy er at det er de andre partnerne som stemte meg fram, sier Jacobsen.

Nå ser han fram til både interessante markedsaktiviteter med LSK og en spennende fotballsesong som snart er i gang.

- Jeg var på den første treningskampen og gleder meg som en unge til det som kommer utover vinteren og våren. Og vi i Møller Bil ser selvsagt fram til å skape nye relasjoner og samarbeidspartnere de neste årene.

Han inviterer alle som er på jakt etter ny bil til å ta en tur innom lokalene i Hvamstubben 8 på Skjetten for en hyggelig prat, og kan lokke med en rekke fristende tilbud. Interesserte kan ta kontakt med Mats Jacobsen på telefon + 47 97 67 51 98 eller mail: [email protected]

Her kan du sjekke ut nettsiden til Møller Bil Hvam!

Annonse fra Eliteserien: