Markedsfredag: Mastil og HP Norge nye LSK-partnere!

Det er en stor glede å kunne ønske Mastil og HP Norge velkommen som nye LSK-partnere!

Annonse:

Rekrutterings- og bemanningsbyrået Mastil - med avdeling både i Lillestrøm og på Gjøvik - går inn som sølvpartner i LSKs sponsornettverk. Mastil-duoen Monica Skutlaberg Helt og Tommy Svendsen gleder seg veldig til å bli bedre kjent med hele Fuglafamilien.

- Mastil er et rekrutterings- og bemanningsbyrå som ble opprettet av fire ildsjeler i 2022. Vi har til sammen over 40 års erfaring fra bransjen, og vår jobb er å se muligheter i menneskene vi snakker med, samtidig som vi fokuserer på våre kunders behov. God kvalitet er viktig for oss og dette skal gjenspeile seg i våre prosesser enten du er kunde eller kandidat. Vi bistår våre kunder med rekruttering og search, rådgivning, bemanning, konsulenttjenester, personlighetsanalyser, teambuilding og kurs innen salg og jobbsøkerprosess, forteller de to.

- Hvorfor ønsker dere å bli LSK-partner?

- LSK er kjent for å ha et av de beste bedriftsnettverkene i landet. Det å kunne markedsføre oss mot disse bedriftene er gull verdt for oss som er et forholdsvis nystartet selskap. Vi har tidligere blitt invitert til frokostmøte i LSK, og dette opplevde vi som svært profesjonelt og moro. Vi har etter mange år bygget oss et solid nettverk som vi også gjerne deler med dere.

- Hvilke muligheter ser dere i dette samarbeidet?

- Vi håper å kunne hjelpe flere selskaper i nettverket med rekruttering og bemanningsbehov. Utover dette ønsker vi å være en bidragsyter og en døråpner til LSK og nettverket. Vi gleder oss til å bli kjent med dere, sier Monica Skutlaberg Helt og Tommy Svendsen.

Her kan du bli bedre kjent med Mastil AS!

HP Norge AS er en annen ny bedrift som har signert som ny LSK-partner. Country Business Manager, Ralf Trachte, ser fram til å samarbeide med en av Norges beste og største fotballklubber.

- Vi har en del bekjentskaper inn mot LSK og det ble naturlig for oss å sjekke dette ut nærmere. I tillegg er flere av våre kunder allerede en del av nettverket, og vi fant ut fort at dette ønsket vi også å bli en del av, sier Ralf Trachte.

- Hvilke muligheter ser dere inn i dette samarbeidet?

NY PARTNER: HP Norge og Ralf Trachte er et nytt tilskudd i LSKs sponsornettverk.
NY PARTNER: HP Norge og Ralf Trachte er et nytt tilskudd i LSKs sponsornettverk.

- Det er jo akkurat som du sier dette med mulighetene. For vår del så er dette en unik mulighet til å komme i kontakt med nye kunder og bygge relasjoner. Vi har hørt utrolig mye bra fra flere av de partnerne som allerede sitter i nettverket i dag. Nå blir vi med som bronsepartner i første omgang, så ser vi hva som skjer videre herfra.

Fra sitt hovedkontor på Fornebu vil HP også rette fokus på Lillestrøm med sitt nye samarbeid.

- Jeg har vært mye på Åråsen og har alltid vært Lillestrøm supporter, så dette ser jeg frem til.

Som en del av avtalen vil også Lillestrøm ta i bruk en del pc'er og annet utstyr fra IT-giganten som ble etablert i California i 1939.

Her kan du bli bedre kjent med HP Norge AS!

- Med HP på laget får vi inn en stor aktør på det norske markedet som både kan hjelpe oss, men oss andre bedrifter i nettverket vårt. Vi gleder oss masse til å samarbeide med Ralf, HP og resten av teamet bak, sier salgs- og partneransvarlig Andreas Nilsen Grov i LSK.

Les også: Just Padel ny bronsepartner

Annonse fra Eliteserien: