Markedsfredag: MAKE!Graphics og Color Line forlenger

Markedsavtalene fortsetter å signeres inn mot en ny sesong: Nå har MAKE!Graphics og Color Line signert på nye avtaler som sølvpartner i LSK.

Annonse:

MAKE!Graphics AS er en etablert grafisk design- og produksjonsbedrift med lang historie bestående av designere, rådgivere og produksjonsfolk med stort hjerte for faget. 

- Vi er en totalleverandør på alt av markedsmateriell og har stort fokus på kortreist produksjon og miljø. Vi produserer derfor det meste her i våre lokaler på Lørenskog. Hos oss har vi et stort designteam som jobber tett med våre rådgivere og vi tilbyr alt innen designtjenester. Vi jobber mye med profilering av lokaler, det vil si skilting, foliering, tapet, bilder, osv. I tillegg produserer vi alt av trykksaker som visittkort, brosjyrer, kataloger, osv. Vi tilbyr også profilartikler og bilfoliering. Så ved å velge oss har du en trygg samarbeidspartner som du kan stole på og som strekker oss langt for våre kunder, sier rådgiver Lise Maria Solberg Finstad.

- Dere har jo vært LSK-partner i flere år, har du noen suksesshistorier fra nettverket?

- De er det mange av, men vil kanskje trekke frem både Fuser og Republic. Startet med speed-date på et frokostmøte og endte med full profilering. Hos Fuser forvandlet vi vinduene i restauranten til følelsen av å sitte på en skyskraper i London by night. På Republic ble det helt ny fasade på alle vinduene, Tom Lund og kong Olav på skyvedøra og ikke minst Leonardio Di Caprio på hele veggen i den nye bardelen, forteller Solberg, som mener samholdet i sponsorpoolen er helt unikt.

- Det er viktig for oss å være en del av dette nettverket da det føles mer og mer som en familie. Folk er oppriktig snille mot hverandre og vil hverandres bedrifter godt. Som ambassadør for MAKE Graphics, er det viktig for meg å være med på "alt" og bli kjent med de andre. Det er like viktig for meg å kunne anbefale de videre til andre slik som de gjør med meg. Jeg jobber også aktivt med å anbefale LSK-nettverket videre til nye kunder. Jeg har fått mye oppdrag via nettverket og jeg har vært så heldig at det er mange som har anbefalt meg videre. Så dette har kun vært vinn/vinn.

Her kan du bli bedre kjent med MAKE!Graphics!

NY AVTALE: Color Line er klare for to nye år som LSK-partner.
NY AVTALE: Color Line er klare for to nye år som LSK-partner.

En annen lojal og mangeårige samarbeidspartner, Color Line, har også signert på en ny toårsavtale som sølvpartner. I samarbeidet ligger også som vanlig et møteforum til Kiel, et svært populært tiltak der partnerne gjør mye business seg i mellom

- Vi setter stor pris på samarbeidet vi har med LSK og partnernettverket. Her er mange kompetente mennesker med store nettverk som man kan ta del i som partner og ikke minst har vi det utrolig hyggelig sammen på faglige og sosiale arenaer. Partnernettverket har varierte og fine aktiviteter gjennom året som gjør det mulig å etablere og vedlikeholde relasjoner på en god måte. Color Line har fått leverandører gjennom nettverket og ikke minst mange reiser med oss på jobb og private turer. Vi ser også verdien i et langsiktig samarbeid og kjenner den positive energien i klubben og i partnernettverket i både oppgang og nedgang. Nå gleder vi oss til sesongstart og forhåpentligvis se alle partnerne ombord på våre skip i 2024, sier salgssjef Jan Tore Meinstad-Moen.

Her kan du bli bedre kjent med Color Line!

Annonse fra Eliteserien: