Markedsfredag: Lillestrøm Catering, Fuser og Stangeskovene er med!

Sola skinner over Åråsen for tida - også langt inn i administrasjonens lokaler: Nå er nye samarbeidsavtaler signert med Lillestrøm Catering, Fuser og Stangeskovene.

Annonse:

Lillestrøm Catering og Jostein Jøndal (bildet) har signert som sølvsponsor og ble også presentert for LSKs sponsornettverk på torsdagens frokostmøte.

- Ved å være med i LSK Business Club får vi adgang til en velpreparert arena for god business. Forutsetningene er tilrettelagt for å lykkes med relasjonsbygging og jeg er helt sikker på at vi kommer til å være tjent med å delta. Vi er åpne for å utvikle samarbeidet videre. I dag er vi delaktig som sponsor, vi stiller opp i Fanzone med mat, vi griller på stadion, vi skal levere middag til VIP'en på fire kamper og vi leverer mat gjennom Republic sin deltagelse. Hva vi kommer opp med av nye påfunn får tiden vise, sier Jøndal - som tidligere har vært med i sponsornettverket gjennom Christiania Kaffebryggeri tilbake i 2007.

Her kan du bli bedre kjent med Lillestrøm Catering!

- Jeg har utelukkende positive erfaringer fra den gangen, og vet at nettverket fungerer. Etter to år med mer stengt enn åpent hadde vi i år muligheten til å gå inn som sponsor og ser frem til å bli kjent med alle i LSK-apparatet. Vi startet Carolina Cookers akkurat da pandemien slo ut. Vi har fem cookers (griller) som er importert direkte fra produsent i USA, og vi er de eneste utenfor USA som har disse. Meningen var å bruke disse på arrangementer av alle slag. I år er de booket mye. På grillene tilberedes alle typer mat. I tillegg driver vi kjøkkenet for Gulating Pub Lillestrøm og Republic Lillestrøm og har også kiosken ved Nordbytjernet på Jessheim. November 2021 overtok vi Lillestrøm Catering som vi flyttet inn på kjøkkenet i Lillestrøm, forteller Jostein Jøndal.

NATTKLUBB OG FOTBALLKLUBB: Daglig leder på Fuser, Pål Larsen, og LSKs Robert Lauritsen gleder seg til samarbeidet i 2022.
NATTKLUBB OG FOTBALLKLUBB: Daglig leder på Fuser, Pål Larsen, og LSKs Robert Lauritsen gleder seg til samarbeidet i 2022.

Det populære utestedet Fuser Bar & Fôr i Lillestrøm har også signert som bronsepartner. Daglig leder Pål Larsen forteller at restauranten og nattklubben er inne i en svært god trend etter at man har økt satsingen på mat og oppgradert lokalene - og ikke minst: Verden har åpnet opp.

- Det er gledelig å se at det økte fokuset på mat har gitt resultateter. Nå kan man også bestille take away fra oss, i tillegg til at du kan spille shuffle, se fotball på våre mange TV-skjermer, nyte bakgården og ha det gøy i den populære nattklubben, sier Pål Larsen.

Som en del av avtalen vil også LSK ha arrangementer på Fuser i løpet av 2022.

Sjekk ut Facebook-siden til Fuser her!

Østlandsbaserte Stangeskovene AS - med virksomhetsområder innen skog, eiendom, sagbruk, høvleri, treindustri og byggevareutsalg - er også med som bronsepartner.

FORTSETTER: Anders Svendsen og Stangeskovene har signert på ny avtale som bronsepartner med Robert Lauritsen og LSK.
FORTSETTER: Anders Svendsen og Stangeskovene har signert på ny avtale som bronsepartner med Robert Lauritsen og LSK.

- Vi har totalt ni byggevareutsalg som er lokalisert sentralt fra Halden i sør, Lillestrøm i vest, Maura i nord og Skotterud i øst. Stangeskovene AS er en komplett leverandør av byggevarer gjennom handel og industri og dekker de fleste trelast og byggevarebehov til forbruker, byggmester, entreprenør og det industrielle markedet, sier Anders Svendsen i Stangeskovene.

- Hvorfor ønsker dere å være LSK-partner?

- Regionen skal ha ett toppfotballag og vi så det derfor som naturlig å bidra inn i LSK med dette da vi kom inn i 2020. Vi opplever LSK som klubb og det som gjøres på partnersiden som svært profesjonelt og positivt for bedrifts- og lokalmiljøet, og det var helt naturlig for oss å fortsette samarbeidet. Det gir oss nye relasjoner og økt kunnskap om andre lokale aktører, og det er en VI-mentalitet blant partnerne til LSK som er helt unik.

Her kan du bli bedre kjent med Stangeskovene!

Annonse fra Eliteserien: