Markedsfredag: Intuy og Equipo nye LSK-partnere!

Den positive trenden med stadig nye LSK-partnere fortsetter: Nå er det en stor glede å ønske INTUY og EQUIPO velkommen til vårt fabelaktige sponsornettverk!

Annonse:

Intuy AS er en av Norges ledende aktører på løsningssalg og nettverksintegrasjoner innen fagfeltene AV og videokonferanse, og har kontorer i Oslo, Tromsø og Stavanger. Marius Hansen - som tidligere har erfaring fra LSKs sponsornettverk - ser fram til godt samarbeid med daglig leder Robert Lauritsen og resten av gjengen på Åråsen.

- Vi ønsker å være en del av Norges beste sponsorpool og alt det positive dette medfører. Målsettingen er å bygge en sterk relasjon inn mot LSK og alle samarbeidspartnerne i nettverket. Vi leverer alt til møterom, lyd, bilde, signage og info-skjermer fra de mest kjente merkene med god kvalitet og den beste servicen. Vi leverer også banner-led, perimeter-led og storskjerm til både innendørsbruk og utendørsbruk. I dag kan man velge å kle en stor vegg i en forelesningssal, i fellesarealer hvor man holder allmøter med en finpixlet led-vegg i stedet for den gamle tradisjonelle projektoren, forteller Marius Hansen.

Her kan du bli bedre kjent med Intuy!

DEAL! Jørgen Heen Enger i LSK og Henrik Sognnæs i Equipo ser fram til godt samarbeid.
DEAL! Jørgen Heen Enger i LSK og Henrik Sognnæs i Equipo ser fram til godt samarbeid.

Mens Intuy går inn som ny sølvpartner, er det også gledelig at Lillestrøm-baserte EQUIPO er med som bronsepartner. Daglig leder Henrik Sognnæs håper Lillestrøm Sportsklubbs B2B-nettverk vil gi selskapet en god start. Sognnæs, som er sønn av den mangeårige LSK-profilen Bjarne, har selv gode erfaringer med sponsornettverket.

Her kan du bli bedre kjent med EQUIPO!

- Vår visjon kommer av selskapsnavnet sitt opphav; hvor definisjonen av ordet «EQUIPO» betyr en gruppe mennesker som står sammen om å utføre en oppgave, gjennom samhandling og lagarbeid, sier daglig leder Henrik Sognnæs.

Lillestrømlingen stiftet lift- og maskin-utleieselskapet EQUIPO våren 2022. Selskapet retter seg mot proffmarkedet her på Østlandet, med sin lokasjon og nærhet til både Gardemoen (E6) og Oslo, og har spesialisert seg på lift/personløfter, trucker, letthus og annet utstyr skreddersydd kundenes behov.

- Årsaken til at vi ble med i LSKs nettverk er todelt. På den ene siden er det givende for oss å kunne støtte det sportslige prosjektet til LSK. Men vi hadde ikke hatt anledning til å være med på dette dersom det ikke hadde gitt oss noe tilbake. Erfaringsmessig vet vi at dette er et nettverk som kan gi oss god business. Dersom man bruker nettverket aktivt, både når man skal kjøpe og selge varer og tjenester, vil det åpne seg mange muligheter. Er det en ting LSKs nettverk gir oss, så er det gode relasjoner!

- Vi er strålende fornøyde med at Equipo blir med oss som et nyetablert firma. At Henrik ser verdien av vårt nettverk allerede ved oppstart, tar vi som et kvalitetstegn, sier partneransvarlig Jørgen Heen Enger

Equipo er også svært opptatt av bærekraft, noe som gjenspeiler seg i hvordan de jobber, forteller Sognnæs:

- Utleie av maskiner er i seg selv bærekraftig det er sirkulærøkonomi i sin enkleste form. Utover de forventningene som allerede stilles er vi hver og en ansvarlig i arbeidet om å skape en bærekraftig fremtid for vår bransje.

- For oss har det siden oppstarten vært naturlig å tenke grønt, så langt det lar seg gjøre. Vi har investert i de beste maskinene markedet har å tilby, med et tydelig langsiktig mål om en nullutslippmaskinpark. Som et nyetablert selskap har vi anledning til å investere i den nyeste teknologien bransjen har å tilby, uten at det går på bekostning av kvaliteten på maskinen.

- Vi tror at samspill og samarbeid mellom leverandør, forhandler og forbruker kan bidra til en «grønnere» bransje. Vi i EQUIPO skal gjøre hva vi kan for å bidra til en mer bærekraftig bransje og et bedre miljø, for oss selv og for generasjonene som kommer etter oss. Alt er mulig så lenge man jobber sammen og samarbeider om felles mål, sier Henrik Sognnæs.

Annonse fra Eliteserien: