Markedsfredag: Hvam Invest med videre - Pelias og Buy In Spain nye partnere

Peter Dybvad (til venstre) og Tom Erik Skavhaug i Hvam Invest har vært en viktig LSK-støttespiller i mange år. Daglig leder Robert Lauritsen er svært glad for at eiendomsselskapet har signert på en ny og betydelig samarbeidsavtale med klubben. Samtidig er det gledelig å ønske PELIAS og Buy In Spain velkommen som nye partnere.

Annonse:

- Det varmer et Fugla-hjerte at det går så bra for klubben nå. Jeg ser også fram til Europa-cup denne sommeren, og håper på mange internasjonale kamper på Åråsen fremover, sier Dybvad - som gjennom sitt heleide eiendomsselskap Hvam Invest kom inn som LSK-partner første gang i 2007.

Han og driftsjef Tom Erik Skavhaug er glade for å kunne fortsette det mangeårige samarbeidet. Det er også LSKs daglige leder Robert Lauritsen.

- Vi setter veldig stor pris på det gode samarbeidet vi har hatt med Hvam Invest gjennom mange år, og det er svært gledelig at de er med videre, sier Lauritsen.

Hvam Invest, som har tradisjon for utvikling av bolig- og næringseiendom på Romerike og Oslo Nord, er en liten, men effektiv organisasjon som forvalter 53 000 kvm næringsarealer, fordelt på kontor, forretning og lager, verksted og bolig.

Her kan du lese mer om Hvam Invest!

- Lillestrøms sponsornettverk kan gi oss potensielle kunder samtidig som vi kan knytte en god relasjon til fremtidige potensielle leietakere og andre medlemmer av poolen, sier Dybvad og Skavhaug.

- Hva er målsetningen deres for samarbeidet?

- Vi ønsker å fremme Hvam Invest sitt navn i regionen, og det handler om merkevarebygging og omtale slik at kunder potensielt tar kontakt med oss først når de skal flytte på seg. Ved å være med på samlinger og treffe andre partnere vil selskapet bli mer kjent, i tillegg til at vi ønsker å få til gode avtaler på drift av eiendommene våre. Vi leverer gode, fleksible næringslokaler med sentral beliggenhet.

Vi kan også ønske PELIAS velkommen som ny LSK-sponsor. Hovedvirksomheten er skadedyrkontroll, og selskapet har 200 ansatte fordelt på alle fylker i Norge. Hovedkontoret ligger i Elverum, og kundegruppen er private husholdninger, næringsliv, landbruk, stat og kommune.

NY PARTNER: Trond Dyrli i PELIAS er glad for å bli en del av LSKs sponsornettverk.
NY PARTNER: Trond Dyrli i PELIAS er glad for å bli en del av LSKs sponsornettverk.

Her kan du bli bedre kjent med PELIAS!

- Hovedgrunnen til at vi blir LSK-partner er for å få et solid nettverk. som vi kan dra nytte av med mange gode, nye kunder. Det er mange potensielle kunder og samarbeidspartnere i nettverket som vi begge kan dra nytte av. Målsetningen er å få økt omsetning og mange nye kunder i distriktet, sier Trond Dyrli.

- Fortell kort om det dere leverer med spesielt fokus på det dere skal selge inn til nettverket?

- Hovedsakelig er vi et skadedyrfirma som leverer tjenester til alle sektorer i hele Norge inkludert det private. Vi foretar skadedyrkontroll, forebyggende skadedyrkontroll vi har egen avdeling mot sopp og råte, og for fuglesikting, radon, hygiene-artikler. Vi har også egen trygg mat-avdeling som jobber opp mot kjøkken.

Buy In Spain er en annen ny partner som nå er blitt en del av LSKs sponsornettverk.

NY PARTNER: Elisabeth Thorsvik og Håkon Solheim i Buy In Spain gleder seg til å bli bedre kjent med Fuglafamilien.
NY PARTNER: Elisabeth Thorsvik og Håkon Solheim i Buy In Spain gleder seg til å bli bedre kjent med Fuglafamilien.

Her kan du bli bedre kjent med Buy In Spain!

- Buy In Spain er en rådgiver for nordmenn som ønsker å kjøpe bolig i Spania. Vi jobber i hovedsak langs kysten, Costa Blanca og Costa del Sol. Her har vi avtaler med de store boligutbyggerne, og kan tilby alle typer eiendommer. Det viktigste for oss er at du skal føle deg trygg gjennom hele prosessen. Vår kunnskap om markedet, samt tett samarbeid med dyktige advokater, er med på å sikre dette, sier markedssjef Elisabeth Thorsvik og daglig leder Håkon Solheim i Buy In Spain.

Og fortsetter:

- Vi har valgt å gå inn i samarbeide med LSK fordi vi i Buy In Spain ønsker å være en del av den store familien som LSK er. Mange av oss er selvfølgelig også veldig interessert i fotball. Vi håper vi kan tilføre gruppen inspirasjon og spennende opplevelser gjennom våre bidrag til klubben. Vi ønsker å ta en aktiv rolle i dette samarbeidet og ser frem til å bli kjent med alle som er en del av LSK Business Club. Vi håper på mange muligheter for B2B i tiden som kommer.

-Vi er utrolig glade for å få med en ny og spennende samarbeidspartner som Buy In Spain, og gleder oss til samarbeidet og mulighetene dette vil gi. Buy in Spain er et flott supplement til både reiselystne, men også golf-interesserte, i forhold til trygge leie- og kjøps avtaler for bolig i Spania, sier Kari Herredsvela, salgs- og partneransvarlig LSK.

Annonse fra Eliteserien: