Glocal View 1

Markedsfredag: Glocal View ny partner - GROW forlenger

Salgs- og partneransvarlig Kari Herredsvela er glad for å kunne ønske Glocal View AS - her med direktør Vineet Jain og markedssjef Anshu Jain - velkommen som ny sølvpartner i LSK. Samtidig har GROW AS forlenget med to nye år.

Annonse:

- Det er alltid stas å ønske nye partnere velkommen til sponsornettverket. Vi ser fram til å bli bedre kjent med Glocal View, og håper vi kan spille hverandre gode gjennom samarbeidet, sier Kari Herredsvela.

Glocal View AS - som har base på Skjetten og ble etablert av Vineet Jain i 2014 - har i første omgang signert på en toårsavtale som sølvpartner. IT-selskapet jobber med å hjelpe organisasjoner til å lykkes med sine utviklingsinitiativer.

Her kan du bli bedre kjent med Glocal View AS!

- Vi er et lokalt selskap med leveringssentre i Norge, India og Polen, og kombinerer Smart Sourcing-rådgivning med kostnadseffektivitet og svært dyktige IT-utviklere for våre kunder. Vi er et team av erfarne fagfolk som jobber innen alle aspektet av programvareutvikling og leveringstjenester. Vi tror at fremtiden ligger i å kapitalisere på kjernevirksomheten og outsource ikke-kjernevirksomheten til dine partnere og leverandører, sier Vineet Jain

Glocal View AS hjelper bedrifter med følgende tjenester:

  • IT-utvikling av store og små prosjekter, produkter, plattformer osv.
  • Vi leverer erfarne og dyktige IT-utviklere, testere, prosjektledere, arkitekter til kunder som trenger å leie inn konsulenter og ansatte utviklere.
  • Vi har leveransesentre i Norge, Polen og India og våre konsulenter kan sitte lokalt hos kunden i Norge, jobbe remote fra Polen eller India. Vi kan også sette opp hybrid-løsning hvor noen sitter lokalt og andre sitter globalt og jobber sammen på kundens prosjekter.
  • Vi leverer også oil and gas engineers enten i Norge eller fra andre steder for kunder i Norge/Norden.
  • Vi jobber for store kunder som banker til start-ups og kan hjelpe alle typer bedrifter med våre tjenester.

Vineet Jain har stor tro på å jobbe i sponsornettverk og er ikke i tvil om at LSKs partnerfamilie er riktig sted for Glocal View AS.

- Vi mener at business-nettverk er alfa og omega for å skape suksess, og derfor ønsker vi å være en del av LSK. Dere representerer det beste nettverket med over 190 selskaper. Vi får tilgang til andre bedrifter slik at vi kan jobbe sammen og hjelpe hverandre med nettverk. Det er viktig at vi kan være døråpnere for hverandre. I tillegg ønsker vi å bidra i lokalmiljøet, og hva er da bedre enn LSK? Dette samarbeidet skal hjelpe oss med økt synlighet, omsetning og utvidet nettverk. Samtidig ønsker vi å hjelpe andre partnere med vårt nettverk. Vi tror på «givers gain» og gjennom dette forumet vil vi hjelpe hverandre.

Her kan du bli bedre kjent med GROW AS!

GROW AS - som lever av å skape mestring i arbeidslivet - har også signert på en ny markedsavtale med Lillestrøm Sportsklubb. Faglig leder Joakim Hafsås er glad for å fortsette det gode samarbeidet.

NY AVTALE: Joakim Hafsås i GROW og Jørgen Heen Enger i LSK er enige om å fortsette det gode samarbeidet.
NY AVTALE: Joakim Hafsås i GROW og Jørgen Heen Enger i LSK er enige om å fortsette det gode samarbeidet.

- LSK er en grunnpilar i lokalsamfunnet og bidrar på flere måter til positiv kulturbygging på Romerike. Derfor er LSK en naturlig aktør for GROW å samarbeide med. Samarbeidet med LSK gir oss muligheten til å bygge et sterkere nettverk og styrkede relasjoner til næringslivet på Romerike, forteller Hafsås, og gir her et lite innblikk i hvordan GROW jobber:

- Vitenskapelig kan det demonstreres at menneskets atferd preges av noen tydelige tendenser:

– Atferd formes av umiddelbar belønning/straff.

– Tenkning og valg preges av feilaktighet (herustikker og beslutningsfeller).

–Lav kvalitet på mellommenneskelig samhandling øker den negative effekten av punktene over.

- For å skape verdi for våre kunder benytter GROW kunnskap, teknikker og metodikk fra atferdsvitenskapen til å kartlegge, analysere, designe og lede prosesser i næringslivet, som gir bedre samhandling, tydeligere bilde av verdifull aktivitet og høyere grad av gjennomføring. Samtidig utdanner vi enkeltindivider til å kunne gjøre det samme.

- Endringsprosesser 

- Lederutvikling

- Teamutvikling

- Coaching

Her kan du bli med på GROW-programmet med oppstart i september!

Annonse fra Eliteserien: