Markedsfredag: Gastrotech og Romerike Golfklubb sølvpartnere - Pervaco ny bronsepartner

Trude og Øyvind Skår Selboe i Gastrotech (bildet) øker engasjementet fra bronse til sølv i LSKs partnernettverk, og det samme gjør Romerike Golfklubb. Samtidig kan vi ønske Pervaco velkommen som helt ny bronsepartner.

Annonse:

Vi nærmer oss seriestart, men markedsavdelingen har signert avtaler i lang tid - og nå er ytterligere tre klare for 2024.

Vi starter med Gastrotech som holder til noen langpasninger nord for Åråsen:

- Vi er totalleverandør av storkjøkkenutstyr med hovedkontor på Skedsmokorset. Våre hovedfokusområder er øvre og nedre Romerike, Oslo og Viken, men vi leverer til hele Norge med støtte fra våre lokale servicepartnere der vi ikke har egne avdelinger.
Fremover jobber vi for å vokse videre både lokalt og nasjonalt og har flere spennende prosjekter på gang som kan skape vesentlig vekst de nærmeste årene, sier CEO og prosjektleder Øyvind Skår Selboe i Gastrotech.

- Fortell litt om grunnen til at dere nå utvider samarbeidet ytterligere og ønsker å ta større del i aktiviteter og B2B- nettverket i LSK?

- Samarbeidet med LSK har for oss fungert veldig bra og det har gitt oss noen spennende leads og flere nye leverandører.
Vi ser nå stort potensial i LSK-samarbeidet i årene som kommer og vi ønsker derfor dette året å gå opp til sølvpartner.

- Har dere en suksesshistorie fra nettverket?

- Vi fant ny revisor via nettverket og samarbeidet med BDO og Øyvind Ørbech har gitt oss rådgivning vi ikke hadde fått muligheten til om vi ikke var i nettverket.

- Hva gjør det for synligheten og omsetningen for deres bedrift å være en del av LSK nettverket?

- Å være en del av LSK nettverket gir oss muligheten til å bygge relasjoner med andre bedrifter, sponsorer og støttespillere til klubben. Dette kan åpne dører for samarbeid og partnerskap som kan være gunstige for bedriftens vekst og omsetning.

- Hva er deres hovedfokus og mål for bedriften i den neste perioden?

Det neste året skal vi blant annet bygge minimum en restaurant i Lillestrøm og har selvfølgelig mange andre spennende prosjekter og leads. Vi fortsetter veksten og noen veldig spennende muligheter i 2024.

Her kan du sjekke ut nettsiden til Gastrotech!

Romerike Golfklubb klar for nye slag

SLÅR TIL! Romerike Golfklubbs Thore Hübenthal ser fram til en ny sesong som LSK-partner.
SLÅR TIL! Romerike Golfklubbs Thore Hübenthal ser fram til en ny sesong som LSK-partner.

Romerike Golfklubb og LSK har gått hånd i hånd i mange år, og det gode samarbeidet fortsetter også i 2024.

Her kan du bli bedre kjent med Romerike Golfklubb!

- LSK er meget viktige for oss, både å være del av, men også for å skape bedre relasjoner mot en så viktig arena på Romerike. LSK har i mange år vist vei når det gjelder businessmodeller som vi gleder oss til å jobbe videre med, sier daglig leder Thore Hübenthal.

Romerike Golfklubb holder til i Aurskog og ligger kun en 20 minutter lang biltur fra Åråsen Anlegget har en flott 18 hull bane med alle fasiliteter som range, utleie av biler, simulatorer, restaurant, kursing, seminarer, golfturneringer, protimer, eventer og alt annet man forbinder med golf. Klubben har nå cirka 850 medlemmer og greenfee ligger på 475/550 for spill 18 hull.

- Vi gleder oss veldig til å styrke relasjonene innad i sponsorpoolen, det er mange muligheter til å både bidra med å være døråpner og ikke minst få mer aktivitet til golfklubben, sier Hübenthal.

Romerike Golfklubb har i mange år arrangert LSK Open. En prestisjetung sponsorturnering med opptil 80 deltakere.

Pervaco ny LSK-partner

Pervaco har levert smarte løsninger i over 50 år, og har som målsetning å være den foretrukne leverandør av produkter innen oppmerking, merking, maling, sikring, sperring, skilt, HMS, varsling og vedlikehold. Nå kan vi ønske Kjeller-bedriften velkommen som ny bronsepartner.

VELKOMMEN! Pervaco og daglig leder Camilla L. Christiansen har signert på en bronseavtale som LSK-partner.
VELKOMMEN! Pervaco og daglig leder Camilla L. Christiansen har signert på en bronseavtale som LSK-partner.

Her kan du sjekke ut nettsiden til Pervaco!

- Pervaco er en totalleverandør av produkter innen oppmerking, varsling, sikring, merking, skilt, drift og vedlikehold. Vårt oppmerkingssystem med Pervacos trafikkmaling og egenprodusert maskin, er et av Norges mest brukte for å merke opp parkeringsplasser, gress- og grusbaner og lagergulv. I tillegg finner du hos oss alt du trenger innen skilt til parkering, brann, nød og varsling. Vi har over 50 års erfaring, lagerfører store deler av vårt sortiment, og holder til i egne lokaler med lager på Kjeller Vest 2, forteller daglig leder Camilla L. Christiansen.

- Hva kan andre bedrifter i LSK-nettverket bruke Pervaco til?

- Enten du kun har et kontorlokale, eller større drift med både bygninger, parkeringsplasser og lager, så trenger du Pervacos produkter. Jobber du i tillegg med prosjekter for egne kunder, så kan dere få gode avtaler med Pervaco.

- Pervaco synes det er viktig å være en del av LSK-nettverket både for å støtte et så viktig samlingspunkt og stor del av nærmiljøet som LSK er, men også for å kunne jobbe tettere med lokale bedrifter. Vi ønsker å bidra til å styrke små og store bedrifter i området, og samtidig få presentere hva Pervaco kan tilby, tillegger Christiansen.

Annonse fra Eliteserien: