Markedsfredag: Et langvarig sølv-ekteskap fortsetter med Olavsgaard, og vi sier velkommen til ny bronsepartner i Gastrotech!

Det er med stor glede vi kan fortelle at Gastrotech kommer inn som ny bronsepartner fra 2023, mens Quality Hotel Olavsgaard forlenger sin mangeårige avtale med Sportsklubben.

Annonse:

Vi tok en prat med Øyvind Skår Selboe, og Trude Skår Selboe fra Gastrotech.

Hvem er Gastrotech?
Gastrotech AS er en totalleverandør av storkjøkken-, bar- og restaurantutstyr i Norge. Vi sørger for hele prosessen fra prosjekt, levering og ettermarked. Vårt storkjøkkenutstyr finnes blant annet i bedriftskantiner, offentlige institusjoner, hoteller, restauranter, barnehager og skoler. Vi leverer alt i fra småutstyr til store komplekse sammensetninger av kjøkken, bar og servering. Om du skulle trenge hjelp til prosjektering så avtaler vi en befaring og hjelper deg hele veien til konseptet ditt er lansert og vi er selvsagt med deg hele veien videre.

Hvorfor ønsker dere å være partner i LSK?
Vi ønsker å være partner med LSK av i hovedsak 2 grunner, det ene er at vi ønsker å styrke vår sosiale profil ved støtte lokale idrettsklubber og for det andre så ønsker vi en gevinst i form av utvidet profesjonelt nettverk spesielt i området Romerike som kan gi oss prosjekter.

Hvilke muligheter ser dere inn i dette samarbeidet?
Å samarbeide med en klubb som Lillestrøm mener vi vil gi oss markedsføring i forskjellige former, hjelp til å bygge profesjonelt nettverk og styrke «lagfølelsen» på jobben med billetter til kamper. 

 

Quality Hotel Olavsgaard forlenger med to nye år som sølvpartner


Som en del av avtalen vil Olavsgaard levere mat til VIP-restauranten på to hjemmekamper i 2023.
Bilde er tatt fra det nyoppussede lokalene og den nye baren som har fått tilnavnet «Holger» etter den tidligere hotelldirektøren.

For oss på Olavsgaard er det både en ambisjon og et ønske bidra ekstra i lokalmiljøet. Selv om vi har en besøksadresse Skjetten føler vi oss absolutt som en del av Lillestrøm og hele Romerike.
LSK betyr mye for mange og er et viktig samlingspunkt i regionen, dette ønsker vi å være med på å støtte opp under, forteller Monica Johansen.

Samtidig har LSK et flott nettverk som vi ser god verdi i å være en del av. Både med tanke på kunder og leverandører.

At Olavsgaard blir med oss videre er vi veldig fornøyd med. De leverer skyhøy kvalitet og vi skal nyte godt av samarbeidet videre begge veier. En liten oppfordring på tampen – Ta med bedriften, familien eller en vennegjeng til Olavsgaard på Julelunsj. Det var en himmelsk buffet med super service, sier Andreas Tosterud Grov fra LSK.  

Annonse fra Eliteserien: