Dynea 2024

Markedsfredag: Dynea med ny toårsavtale

En av de aller største sponsor-veteranene i LSK svikter aldri: CFO i Dynea, Stefan Olsson, er glad for å ha signert på en ny toårsavtale som sølvpartner. Det er vi også!

Annonse:

- Vi synes det er hyggelig å være med som sponsor, sier CFO Stefan Olsson med et smil, vel vitende om at Dynea har vært med omtrent like lenge som LSK har vært på toppnivå.

- Vi er stolte av å kunne videreføre det gode samarbeidet med en så stor, tradisjonsrik og viktig Lillestrøm-bedrift som Dynea. Det betyr mye for oss at de er med i to nye år som sølvpartner, sier LSKs Kari Herredsvela.

Selv om den historiske sagbruksnæringen i Lillestrøm er borte, videreføres tradisjonen av Dynea, som er blitt verdensledende innen spesialområder for bindemidler til treindustrien.

Ytterst på Nesa mellom byen og elva ligger fabrikkområdet til Dynea. Her lå Lillestrøm Cellulosefabrikk inntil den ble nedlagt i 1943. Dynea overtok området i 1947, og har spesialisert seg på kvalitetsbindemidler til den trebearbeidende industrien. 

Her kan du sjekke ut nettsiden til Dynea!

- 2022 ble et helt fantastisk år for oss. Faktisk det beste vi har hatt noen sinne. Vi regnet med at markedet skulle gå litt ned i 2023, og det gjorde det, men vi har klart å holde godt på marginene. Så fjoråret ble også bra, forteller Stefan Olsson.

Lillestrøm-bedriften med cirka 200 ansatte har hele verden som marked, og da først og fremst til kontinentet i Europa.

- Jeg vil tippe at 70-80 prosent av salget går ut i Europa. Så har vi også litt i Asia, Afrika og USA, i tillegg til Norge, forteller Dynea-lederen.

Vi takker Dynea for særdeles langt og godt samarbeid, og gleder oss til nye år sammen!

Annonse fra Eliteserien: