Markedsfredag: Duvi Pensjon og PrivatMegleren med nye partner-avtaler

Spillerne har tatt en liten sommerferie, men i administrasjonen jobbes det fortsatt: Nå har Duvi Pensjon - her ved daglig leder Asbjørn Erdal - og Privatmegleren signert på nye avtaler som bronsepartner i LSKs sponsornettverk.

Annonse:

- I Duvi Pensjon hjelper vi arbeidstagere med å sikre en bedre pensjon. Vi forenkler pensjonsplanleggingen for bedrifter, slik at de kan ta vare på sine ansattes fremtid. Hos oss er du og vi på lag, sier Asbjørn Erdal.

Den daglige lederen i Duvi Pensjon er opprinnelig trønder, men har etter flere år på Romerike akklimatisert seg riktig så godt.

- Vi ønsker å engasjere oss i nærmiljøet her i Lillestrøm, utvide nettverket med andre aktører, samt støtte den lokale fotballklubben som vi mener spiller en viktig rolle i å fremme fysisk helse og samhold i lokalsamfunnet vårt. Vi ønsker å bidra til at privatpersoner og bedrifter skal ha nok kunnskap om egen pensjon slik at de kan ta det riktige valget for seg selv. Selvfølgelig ønsker vi også at folk blir mer kjent med Duvi Pensjon, en godt etablert pensjonsbedrift i regionen, forteller Erdal.

Her kan du bli bedre kjent med Duvi Pensjon!

Daglig leder i PrivatMegleren Lillestrøm, Eivind Rodem, er også glad for å ha fornyet samarbeidsavtalen med LSK.

HOVEDKVARTER: PrivatMegleren Lillestrøm holder til i Jernbanegata 8.
HOVEDKVARTER: PrivatMegleren Lillestrøm holder til i Jernbanegata 8.

- PrivatMegleren Lillestrøm er spesialister på omsetning av attraktive eiendommer. Basert på vårt konsept fungerer vi som eiendommens reklamebyrå med fokus på å finne det unike ved hver eiendom for å synliggjøre dette på best mulig måte overfor potensielle kjøpere. I den forbindelse benytter vi oss blant annet av profesjonelle fotografer og interiørkonsulenter, og produserer bransjens beste markedsføringsmateriell. Vi leverer med andre ord det ”lille ekstra” til konkurransedyktige betingelser.

Her kan du bli bedre kjent med PrivatMegleren Lillestrøm!

- Vårt engasjement i samarbeidet er å støtte idretten og LSK samt å møte samarbeidspartnere og øvrige som er tilknyttet klubben. Over tid ønsker og håper vi at LSK kan bidra til at klubbens ansatte, samarbeidspartnere samt medlemmer anbefaler og/eller bruker Privatmegleren Lillestrøm når de skal selge bolig.

- Hvilke muligheter ser dere i det videre samarbeidet?

- Det er flere muligheter i det videre samarbeidet, men vi må først begynne med oss selv og vår deltakelse på de arrangementer og samlinger som gjennomføres. I tillegg kan LSK bli vesentlig bedre til å bidra til påvirke ansatte og medlemmer til å benytte Privatmegleren Lillestrøm når man skal selge. Dette kan bl.a. gjøres gjennom budskap i nyhetsbrev som sendes ut av klubben, sier Eivind Rodem.

Vi tar den siste oppfordringen på strak arm og sender ut et nyhetsbrev asap der blant annet denne artikkelen blir presentert!

Annonse fra Eliteserien: