DNB Lillestrøm

Markedsfredag: DNB fortsetter som gullpartner - lager «Barnas dag» mot FFK

Etter ni sesonger på rad som klubbens hovedsponsor - noe som er rekord - takket DNB for seg i fjor. Men Norges største bank er heldigvis fortsatt med som gullpartner - og bidrar blant annet med å arrangere «Barnas dag» på Åråsen mot Fredrikstad 20. mai.

Annonse:

- Lillestrøm og Romerike er viktige områder for oss. At vi ikke lenger pryder drakten har ingenting å si for vårt engasjement i og rundt klubben og i nettverket. Vi er til stede for alle eksisterende og potensielt nye kunder. Vi er alltid tilgjengelige for en bankprat, sier banksjef på Lillestrøm-kontoret, Marius Fjeld. 

Vi tok en tur til bankens hovedkvarter på Romerike i anledning av at DNB har signert på en gullpartner-avtale med LSK. Privat- og bedriftsmarkedet er selvsagt to store og viktige områder for banken, men det er også DNB Eiendom.

- DNB Eiendom Lillestrøm er markedsledende i området og vi har også flere lokale kontorer rundt på hele Romerike. Vi har en fantastisk verktøykasse for selgerne våre med markedspakker som dekker alle behov fra en liten leilighet til store og dyrere eiendommer. Jeg har solgt mange eiendommer via LSK-poolen og syns det er en perfekt prosess. Det er viktig med kjemi med kundene våre og vi har i alle fall en ting til felles, vi alle elsker LSK. For alle de i poolen som trenger hjelp, både med salg av bolig, men også kjøp, så er det bare å kontakte meg, sier eiendomsmegler Lena Eriksson - som treffes på telefonnummer 936 71 351.

Her kan du bli DNB-kunde!

DNB er opptatt av å ta samfunnsansvar, og vi er svært glade for at banken sørger for å invitere barn og unge på Eliteserie-kampen mot Fredrikstad 20. mai.

- Vi er glade for å kunne invitere barn og unge på kamp sammen med LSK. Det er noe vi har gjort før, og vi setter stor pris på at det er en tradisjon som kan videreføres, sier Marius Fjeld.

- DNB har vært en veldig viktig aktør for oss i LSK gjennom mange år, og de er veldig flinke til å være med på alt vi gjør av arrangementer og eventer, sier salgs- og partneransvarlig Kari Herredsvela.

Se video fra DNBs Lillestrøm-kontor:


 

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 26.04.2024
Skrevet av: Morten Stokstad og Andreas Aalling (video/foto)