Display systems

Markedsfredag: Display Systems fortsetter som sølvpartner i to nye år

Display Systems og LSK fortsetter det gode samarbeidet inn i 2023: De har nå signert en ny toårsavtale med klubben.

Annonse:

Display systems er en AV spesialist som holder til på Skedsmokorset. De 8 som arbeider i selskapet har en lidenskap for faget som gjør at det er moro å gå på jobb og har høy yrkesstolthet i utføringen. Til hverdags lever dem tradisjonelle audiovisuelle møteromsløsninger (typisk tilpasset Microsoft Teams), auditorium og slikt. Men leverer også digital skilting, sømløse LED skjermer inn- og utendørs, kontroll rom, beredskaps rom med mer. 

- Display Systems bestemte seg for å bli med i LSK sponsor pool for å støtte lokal idrett samtidig som vi ønsket å bli mer synlig og få en bedre tilstedeværelse lokalt på Romerike. Å være sponsor i LSK mener vi er en god balanse mellom å støtte LSK med alt det gode de gjør i lokalsamfunnet samtidig som man bygger nettverk for relasjoner for videre utvikling av bedriften, sier daglig leder i Display Systems, Kjetil Edvardsen. 

- Gjennom de år Display Systems har vært sponsor har vi fått og benyttet mulighetene til å delta på en lang rekke med aktiviteter sammen med de andre sponsorer – samtidig som vi har fått være med på reisen til klubben og husker spesielt godt året som seriemester! Vi ser fremdeles store muligheter til både å kunne gi våre kunder en opplevelse gjennom å kunne ta de med på kamper og aktiviteter samtidig som vi kan bidra med vår kompetanse til å gjøre Årasen enda bedre for publikum lyd og bildemessig. Videre ser vi store muligheter for å bistå alle andre sponsorer i poolen med eventuelle utfordringer de har, samt kunne utnytte den kompetanse som ligger i poolen i vår egen virksomhet og fortsette å bygge nettverk, forteller Edvardsen. 

Annonse fra Eliteserien: