Markedsfredag: Dekk & Felg Lillestrøm sølvpartner i to nye år

Daglig leder Glenn Westbryhn (til høyre) i Dekk & Felg Lillestrøm AS er glad for å ha signert på en ny toårskontrakt som sølvpartner i LSK.

Annonse:

- Med vår beliggenhet i Nordahl Bruns gate 5 i Lillestrøm var det ingen tvil om at vi ønsket å fortsette samarbeidet. Jeg er sikker på at vi kan tilføre LSKs sponsorpool gode råd og gode avtaler i årene som kommer. Tillit og lojalitet mellom bedriftene i nettverket sørger for at mulighetene ligger til rette for et godt samarbeid, sier Glenn Westbryhn.

Her kan du sjekke ut hjemmesiden til Dekk & Felg Lillestrøm!

Salgs- og partneransvarlig i LSK, Kari Herredsvela, har mange gode ord å si om den lokale bedriften som vi oppfordrer hele Fuglafamilien til å benytte seg av.

- Etter å ha fått en guidet tur i lagret er det bare å slå fast at Dekk & Felg Lillestrøm har en imponerende dekkhotell-ordning som er enormt godt organisert, rent og bra katalogisert. Vi anbefaler alle å benytte seg av Dekk & Felg Lillestrøm, og i tillegg viser de enorm kundeservice og troverdighet i arbeidet. Vi gleder oss til to nye år med Glenn og den flinke gjengen hans med på laget, sier Herredsvela.

Ønsker du og din bedrift å bli en del av LSKs sponsornettverk? Ta kontakt med Kari Herredsvela på [email protected] eller Andreas Nilsen Grov på [email protected]

Annonse fra Eliteserien: