Markedsfredag: Bertel O. Steen forlenger - Millba ny LSK-partner!

Bertel O. Steen - her representert ved Knut Fagerås, John Guldahl og Anders Tosterud - har signert på en ny avtale som sølvpartner. Samtidig er det en stor glede å kunne ønske Millba AS velkommen som nytt medlem av LSKs sponsornettverk!

Annonse:

Bertel O. Steen Lørenskog går inn i sitt niende år som samarbeidspartner med LSK, og bilforhandleren er krystallklar på en ting. Det lønner seg å være LSK-sponsor!

Selv om de i 2020 flyttet fra Lillestrøm til Lørenskog har lillestrømlingene Knut Fagerås, Anders Tosterud og John Guldahl fortsatt et ønske om å gjøre god business gjennom LSK-avtalen. Bertel O. Steen ser et stadig potensial i nysalg gjennom LSK-avtalen, og de mener at det å være en del av sponsornettverket i klubben er viktig for bedriftens nedslagsfelt som ikke bare ivaretar Lillestrøm, men også hele Romerike.

- Jeg sier som Artisti AS, som også er LSK-partner og en leverandør til oss: Vi kan med tyngde konkludere med at LSK avtalen er den som har gitt oss mest business av alle sponsoravtalene vi har vært med på’, sier storkundeandsvarlig Knut Fagerås.

Lokal tilhørighet står også høyt på prioriteringslista til Bertel O. Steen når de gjør samarbeidsavtaler.

- Vi kjenner og bryr oss om folka i Lillestrøm og på Romerike. Vi ønsker å være en del av felleskapet som LSK skaper. Og når jeg går på kamp på Åråsen er det alltid noen som stopper meg for å prate om bil. Det betyr at vår profilbygging gjennom LSK fungerer, sier selger John Guldahl.

I en tid hvor bilbransjen har hatt utfordringer, har Bertel O. Steen virkelig sett viktigheten av tilhørighet til LSK og sponsornettverket.

- Vi har vært der for LSK gjennom tykt og tynt, og det samme kan sies andre veien. Når markedet nå tidvis er tøft, gir LSK-avtalen oss fortsatt god business og merverdi, sier storkundeansvarlig Anders Tosterud.

- Vi er stolte av avtalen med LSK og vi stortrives med den fine gjengen i hele sponsorpoolen, legger han til.

Her kan du bli bedre kjent med Bertel O. Steen Lørenskog!

NY PARTNER: Henrik Larønningen Søvik og Bernt Ove Søvik i Millba AS gleder seg til å bli en del av nettverket.
NY PARTNER: Henrik Larønningen Søvik og Bernt Ove Søvik i Millba AS gleder seg til å bli en del av nettverket.

Mens Bertel O. Steen er for en veteran å regne i sponsorfamilien, er Skien-baserte Millba AS et helt nytt tilskudd. Millba AS ble etablert sommeren 1999 og er et moderne bakeri for produksjon av amerikanske kaker av premium kvalitet. Fra Millbas anlegg i Skien produseres det kaker til over 20 land i Europa og Asia, fra Norge i nord til Singapore i øst.

Som de skriver på sin egen nettsideNår man baker kaker er det en tett sammenheng med hva slags råvarer man bruker og hvordan opplevelsen av det ferdige bakverket er. På Millba er vi kompromissløse i jakten på de beste råvarene og det har vi vært helt siden starten i 1999. Ferske norske egg fra frittgående høner, den verdenskjente sjokoladen fra Belgia, blåbær fra Canada, egenutviklet syltetøy som produseres av utvalgte leverandører og melk fra norske gårder er bare noen av råvarene som er med og gir produktene særpreget som Aunt Mabel’s produktene er kjent for.

- Vi har all produksjon i Skien. Produktene selges under Millbas eget varemerke, Aunt Mabel’s Muffins og Cookies, kan du kjøpe i 23 ulike land i Europa, USA og Asia. Millba produserer cirka 100 millioner kaker i 2024. Vi gleder oss til å bli en del av LSK sitt nettverk, og håper på hyggelige stunder på Åråsen i årene fremover, sier administrerende direktør Bernt Ove Søvik.

Her kan du bli bedre kjent med Millba AS!

Ønsker din bedrift å bli LSK-partner? Ta kontakt med Kari Herredsvela på [email protected] eller 975 80 142.

Annonse fra Eliteserien: