Markedsfredag: BDO og Blostrupmoen forlenger med LSK

Rådgivning- og revisjonsselskapet BDO fornyer avtalen med ytterligere to år og øker sitt videre engasjement i LSK – som sølvpartner. Blostrupmoen kom nye inn i 2021, nå forlenger de med ytterligere 2 år og sikrer livsviktig arbeid på Åråsen.

Annonse:

BDO fortsetter som sølvpartner

- Vi er veldig fornøyd med å ha fått til en ny toårsavtale med LSK, sier Partner i BDO, Øyvind Ørbeck.

- Det er både riktig og viktig for oss å være en del av LSK sitt nettverk. Det handler om at vi ønsker å være til stede der ting skjer, og der hvor næringslivet møtes. Som en stor aktør innen rådgivning og revisjon er det derfor helt naturlig for oss å være en del av dette nettverket. BDO har også en ambisjon om å bidra til samhold i regionen, og opplever at bedriftene i nettverket er svært opptatt av å bruke hverandre slik at alle skal få godt utbytte av å være med, forteller Ørbeck.

- BDO har vært med oss i over 10 år, og det er veldig glede at vi kan fortsette ferden videre. Sammen med BDO har vi i 2022 satt fokus på bærekraft gjennom «Action Now». Dette ønsker vi også å bygge videre på i 2023, sier partneransvarlig i LSK, Andreas Grov Nilsen.

 

Blostrupmoen forlenger med 2 nye år

Blostrupmoen leverer lokal beredskap ved å kurse bedrifter innen førstehjelp, fallsikring, FSE, livredding i vann , sikkert arbeid på el- og hybrid kjøretøy. Vi leverer også e-læringskurs. I tillegg leverer vi hjertestartere med serviceavtale slik at våre kunder skal være trygge på at den alltid er operativ ved en hendelse. Vårt motto er «Kunnskap redder liv». 

- Det er nok av eksempler de siste årene hvor fotballspillere har fått hjertestans. Vi som stolt sponsor av LSK sørger for at spillere og ansatte har den kunnskapen de trenger. Vi sørger også for at LSK har hjertestartere strategisk plassert på Åråsen, sier Daglig leder i Blostrupmoen, Stian Botten Olsen.

- Vi er veldig glade for at Stian og resten av Blostrupmoen ønsker å fortsette samarbeidet. Gjennom denne avtalen sikrer vi både riktig utstyr på våre eiendommer, samt opplæring og kursing av våre ansatte.
Det skal vi være veldig takknemlige for, sier partneransvarlig i LSK, Andreas Grov Nilsen.

Annonse fra Eliteserien: