Markedsfredag: Backe Romerike forlenger sin avtale som sølvpartner

Det er med stor glede å annonsere at et langt og godt samarbeid fortsetter. Backe Romerike har signert en ny toårsavtale som sølvpartner.

Annonse:

Backe Romerike er et lokalt entreprenørselskap på Romerike. Backe ble opprettet i 1936, og er smidige nok til å ta på seg mindre oppdrag, men samtidig store og sterke nok til å ta på seg de større oppdragene i vårt område. De ønsker å være en av de ledende entreprenørene på Romerike. Backe Romerike har 52 ansatte, og omsetter for drøyt 700 millioner kroner. 

- Mange av våre ansatte heier på LSK og benytter seg av VIP billettene som ligger i avtalen. Det er en flott arena for å knytte relasjoner med andre bedrifter, og å pleie egne ansatte. I tillegg har vi benyttet tjenestene til flere av de som er i poolen, og har samarbeidet tett med flere av de andre entreprenørene i sponsor-poolen, bla. åkrene mek., sier Torgeir Grønsberg, Adm. Dir i Backe Romerike AS.  

- Vi er strålende fornøyde med å ha med en så stor aktør som Backe Romerike med videre på laget. De har vært en partner av LSK siden 2011 og vi er ydmyke for den tilliten de viser oss. Vi vet at det er mange i vårt nettverks som ønsker å samarbeide med Backe Romerike, så gleden er ikke bare hos LSK, men for mange i det fantastiske nettverket vi har i LSK. Vi gleder oss til to nye år med Backe Romerike på laget, sier daglig leder i LSK, Robert Lauritsen. 

Les mer om Backe Romerike her!

Annonse fra Eliteserien: