Marbella 2019: Krogstad best i nettsus-test

Det handler ikke bare om trening og spissing av kampformen på Marbella. Hver dag konkurrerer spillerne i ulike øvelser - med keepertrener Jon Knudsen som regissør.

Annonse:

Tomannsrommene har konkurrert i alt fra quiz, via tippekupong og til ulike øvelser som for eksempel tverrligger-volley etter endt treningsøkt på feltet.

Les også: Her kollapser Sahlquist-intervjuet

Hvem er for eksempel best i å skyte ballen rett i nettet - uten at ballen treffer bakken i forkant?

Svar: Fredrik Krogstad. Han og romkamerat Thomas Lehne Olsen fikk full pott i nettsus-konkurransen.

- Jeg pleier å være sterk på denne konkurransen. Det var viktig med en seier nå. Vi har kommet fryktelig skjevt ut, sier Krogstad.

Ikke kjøpt sesongkort ennå? Det kan du gjøre her!

Sammenlagt har Fredrik Krogstad og Thomas Lehne Olsen et godt stykke fram til tabelltoppen. På dag seks i Marbella leder rommet med ungguttene Magnus Knudsen og Josef Baccay med ett poeng foran Simen Rafn og Mats Haaskenstad. I den andre enden kan vi si såpass som at nykommerne Tobias Salquist og Daniel Gustavsson har litt å gå på.

- Det startet da vi kom ned hit med at vi skulle tippe når vi ankom hotellet. Det er moro. Fint å ha noe å se fram til hver dag utover treningene, sier Krogstad.

- Spillerne elsker å konkurrere både på og utenfor banen, og det er både gøy, utfordrende og sosialt med ulike konkurranser. Men det er selvsagt aller viktigst å prestere i treningskampen mot Rostov (søndag klokka 16.30), sier konkurranseminister Jon Knudsen.

PS! Romerikes Blad sender søndagens kamp mot Rostov og Björn Bergmann Sigurdarson!

Se video av nettsus-konkurransen der Fredrik Krogstad gikk til topps:

Videoen er ikke tilgjengelig.

Annonse fra Eliteserien: