Måljubel og babylykke for skadefri Smárason

(Lillestrøm - Strømsgodset 2-1) Endelig har Arnór Smárason fått være skadefri - og da eksploderte han som en islandsk vulkan ute på Åråsen-matta. To scoringer og måljubel til ære for sitt kommende barn gjorde dette til en svært spesiell sommerkveld for 30-åringen.

Annonse:

Smárason og samboeren venter sitt første barn senere i år, og etter 1-0-scoringen (bildet) markerte han det med å suge på tommelen og legge ballen under drakta.

Begge scoringene kom like før pause: Først avsluttet han en trippelsjanse, etter at Daniel Gustafsson og Aleksander Melgalvis begge hadde vært farlig frempå, ved å sette en keeperretur i mål.

Så - på overtid i første omgang - prikket han inn 2-0 med et godt plassert skudd fra nærmere 20 meter.

Etter et tungt første halvår av 2019, der Arnór Smárason har slitt med en kneskade, kunne han endelig trene for fullt før kampen mot Strømsgodset. Og det var lett å se at islendingen var i en nypolert utgave. Han sprudlet virkelig ute på det fine naturgresset (som også er nyrestaurert og i topp forfatning).

Med litt mer presisjon innenfor Strømsgodsets 16-meter kunne LSK fort ha scoret flere mål i andre omgang. Hjemmelaget styrte kampen fullstendig, og var svært nær ved å spille seg til flere gigantiske muligheter.

Men da Kristoffer Tokstad mot spillets gang reduserte til 2-1 etter 73 minutter, ble det likevel litt mer spennende avslutning på kampen enn mange av de 4337 tilskuere så for seg. Uansett: LSK rodde i land en fortjent seier, og tar sommerferie på 10. plass på tabellen. Strømsgodset er sist. Avstanden opp til Lillestrøm er nå åtte poeng for drammenserne.