Målet for 2019: 100 000 tilskuere på Åråsen

Bare noen timer etter at oppsettet for Eliteserien 2019 ble lagt fram, samlet en aksjonsgruppe seg for å drøfte ulike tiltak for å nå det ambisiøse målet om 100 000 tilskuere på Åråsen neste sesong.

Annonse:

Arild Myklebust, Trym Hogner, Terje Holm, Lars Raastad, Patrick Ween, Egil Andresen og Tony Johansen deltok på møtet - sammen med styreleder Morten Kokkim, arrangementssjef Truls Lühr Olsen og kommunikasjonsansvarlig Morten Stokstad.

I løpet av det tre timer lange møtet ble en rekke ulike tiltak og forslag drøftet, og den foreløpige konklusjonen er i hvert fall at det skal jobbes med disse overskriftene i 2019:

Et mål om totalt 100 000 tilskuere på Åråsen i 2019 - noe som vil tilsvare en økning på mer enn 1000 tilskuere i snitt fra 2018.

Følgende kamper er pekt ut som «mobiliseringskamper»: Den første hjemmekampen i Eliteserien mot Ranheim søndag 7. april. Klassikeren mot Rosenborg lørdag 11. mai. Møtet med Kristiansund den nest siste helgen i september (100 dager igjen til kommunesammenslåingen). Derbyet mot Vålerenga som med stor sannsynlighet spilles lørdag 26. oktober. Dessuten vil det bli sett på ekstraordinære tiltak i forbindelse med Viking-kampen under Byfesten søndag 16. juni. 

Vi jobber med å lansere en «folke-VIP» i Perrongen-lokalet på den gamle sittetribunen. Et tilbud til sesongkortinnehavere som ønsker å samles for noe i glasset før, under (i pausen) og etter kamp på Åråsen.

Publikumsopplevelsen under kamp på Åråsen skal forbedres.

Kickoff/arrangementer inn mot seriestart.

Nye media-satsinger både fra Kanari-Fansen og Lillestrøm Sportsklubb.

På nyåret kommer vi tilbake med oppdateringer på de ulike tiltakene som iverksettes for at vi skal bli enda flere publikummere på Åråsen i 2019!

Her er et tilbakeblikk fra 2018-avslutningen:Annonse fra Eliteserien: