Malermester Buer ny LSK-partner

Det er en stor glede å ønske Malermester Buer - en del av Buer Gruppen og en av Norges største overflate-entrepenører - velkommen som ny LSK-partner.

Annonse:

Konsernsjef Tore Buer og Robert Lauritsen skrev nylig under på en treårsavtale i lokalene i Hvamsvingen på Skjetten.

- Det er snart fire år siden vi flyttet fra Oslo og ut hit. Nå føler vi at dette er hjemmet vårt, og det er her vi har hovedkontor. Da er det greit å støtte opp om den store lokale fotballklubben også. Det er mye som skal skje i Lillestrøm kommune fremover både med tanke på boliger og næringsbygg. Hele Romerike er et viktig område for oss, sier Tore Buer.

- Det jobbes godt i LSK om dagen og det er herlig å se at næringslivet i regionen ønsker å være med oss på den reisen vi har startet på – selv i Covid-19-perioden. Vi har i flere år forsøkt å få med oss Malermester Buer på laget og endelig lyktes det. Dette er en bransje vi har manglet i nettverket vårt og vi er stolte og glade for at de nå er med. En tradisjonsrik og voksende bedrift som er en betydelig næringslivsaktør i området vårt, sier LSKs daglige leder Robert Lauritsen.

Buer Gruppen består blant annet av Malermester Buer AS og Fargerike Hvam, i tillegg til en rekke andre lokale forretninger i Norge. Her kan du lese mer om konsernet!

Gjennom sponsoratet i LSK håper Buer å gjøre selskapene enda mer kjent - og samtidig profitere på klubbens meget velfungerende sponsornettverk der nærmere 200 bedrifter samles regelmessig for å gjøre business seg i mellom.

- Vi ønsker naturligvis å bli enda mer kjent, og få enda flere kunder. Vi har et veldig bra opplegg for borettslag og sameie som vi satser mye på, og vi gjør mye for entrepenører, offentlige etater og kommuner, forteller Buer, som selv har vokst opp på Løvenstad og bor på Fjellhamar.

- Jeg er ekte romeriking, og håper selvsagt på en god høst for LSK - med opprykk til Eliteserien, sier han.

- Med signeringen av en treårsavtale viser Malermester Buer at de har tro på det vi driver med og ønsker å bidra til at LSK snarest mulig skal tilbake til toppen av norsk fotball. Som mange andre ser Buer Gruppen mulighetene for økt omsetning gjennom vårt nettverk. Samtidig vil jeg oppfordre alle våre supportere til å bruke våre samarbeidspartnere i den tiden vi er inne i. Det vil også gagne LSK på sikt, sier Lauritsen.

Buer Gruppen utfører alt av overflater til nybygg, rehabilitering og ombygging til offentlig-, borettslag-, sameier-, nærings- og privatmarkedet.

Her kan du lese mer om LSKs sponsornettverk!

Annonse fra Obos-ligaen: