Mål-GIFs: Sett ti millioner ganger!

Du har kanskje sett de på storskjermen etter scoring? Eller fått de tilsendt på Snapchat? Du er ikke alene - nå har LSKs mål-GIF'er blitt sett ti millioner ganger!

Annonse:

Like før seriestart laget vi GIFs med alle spillerne. I utgangspunktet var de ment til bruk i våre sosiale medier ved scoringer. Men det ser ut til at de kjappe klippene har blitt en hit også ved andre anledninger.

Her kan du kjøpe billett til søndagens møte mellom LSK og Odd!

Erik Brenden-GIF'en har fått flest avspillinger. Videosnutten der han tar salto har nærmere 700 000 visninger.

- Det er stor stas! Det viser vel at folk liker litt akrobatikk og annet sprell. Dessverre har vi ikke fått vist akrobatikken min på storskjermen ennå, men det kommer forhåpentligvis snart et mål - da skal jeg i så fall vise saltoen ute på banen også, sier den spretne kantspilleren fra Hedmark.

Her kan du se alle GIF'ene!

Du kan ta i bruk våre GIFs på alle sosiale medier ved å søke på «vierlsk» i GIF-søkefeltet.

Emil Saglien Ruud, som er praksiselev hos oss i Lillestrøm Sportsklubb, fikk bare positive tilbakemeldinger da han lanserte GIF-ideen før sesongstart.

- Jeg synes det er utrolig moro at dette har fått så stor eksponering. Det skaper også mer engasjement blant supporterne når disse målfeiringene blir lagt ut på sosiale medier. Så får vi håpe på mange scoringer og anledninger til å bruke målfeiringene i tiden fremover, sier Emil Saglien Ruud.

Har du tips til LSK-relaterte GIFs vi kan lage? Send en mail til [email protected]!

Her kan du se «behind the scenes» av innspillingen:


Mest Lest

Annonse fra Obos-ligaen: