Magnus Knudsen med proffkontrakt: - Et stort talent

Magnus Knudsen (17) har utviklet seg stort denne sesongen. Nå har han skrevet under på sin første proffkontrakt med LSK.

Annonse:

Avtalen har varighet fra 1. januar 2019 og ut 2021-sesongen. Sportssjef Simon Mesfin er svært fornøyd med at den unge midtbanespilleren blir et fullverdig medlem av A-stallen fra og med oppkjøringen til neste sesong.

- Knudsen har vist at han er et stort talent både sportslig, holdningsmessig og på skolen. Over tid har han vist at han virkelig ønsker å ta steget opp i de profesjonelles rekker. Han vet at mye hardt arbeid gjenstår, men nå får han en fortjent mulighet til å nå det langsiktige målet om å etablere seg på Lillestrøms A-lag, sier Mesfin.

Les også: Se de elleville jubelscenene i garderoben

Magnus Knudsen går dermed i fotsporene til pappa Jon Knudsen. Den tidligere LSK- og landslagskeeperen skrev under på sin første proffkontrakt med kanarifuglene som 18-åring.

Men junior slo senior med ett år...

- Jeg føler meg stolt over å ha signert med LSK. Det er godt endelig å få en godkjenning på at alle treningstimene på feltet har lønnet seg. Ambisjonene mine videre er å bli en best mulig fotballspiller og få flest mulig kamper på Åråsen. Og samtidig fullføre videregående med gode karakterer, sier Magnus Knudsen.

- Vi er veldig fornøyd med at vi nok gang har skrevet proffkontrakt med et av talentene fra vår egen utviklingsavdeling - som hyppig utvikler spillere til vårt A-lag. Tidligere i år har vi gjort det samme med Josef Baccay og Mads Hedenstad Christiansen, sier Simon Mesfin.

Les også: Haakenstad: - Brann har alt press på seg

Annonse fra Eliteserien: