Mads Hedenstad Christiansen med ny langtidskontrakt

På årets siste dag signerte Mads Hedenstad Christiansen (21) på en ny fireårskontrakt med LSK. Sportssjef Simon Mesfin mener keeperen viser vei for kommende generasjoner akademispillere i Lillestrøm.

Annonse:

- Jeg har stor tro på det som skjer i klubben, og det har jeg lyst til å være med på. Klubben viser også at de har tro på meg ved å tilby en så lang kontrakt. Jeg gleder meg til fortsettelsen i Lillestrøm, sier keeperen som ble kåret til årets unge spiller i Eliteserien på Fotballfesten etter sesongslutt.

Den opprinnelige avtalen varte ut 2023-sesongen. Nå legger man på ytterligere to år som gjør at han er LSK-spiller ut 2025.

- Vi er strålende fornøyd med det. Han er den første lokale spilleren i nyere tid som har gått alle stegene i hierarkiet, og har nå signert ny kontrakt fire ganger siden han ble tatt opp i A-troppen. Det viser at egentutviklede spillere blir belønnet når de presterer over tid. Mads er en foregangsfigur og har tråkket opp løypa på en veldig god måte, og dette viser at vi har tillit til hverandre, sier Simon Mesfin.

- Så er det viktig for meg å understreke at også alle lokale spillere har en drøm om å spille for en klubb i en større liga i utlandet. Samtidig viser Mads at han har tiltro til at klubben behandler hans karriere på en god måte. Det betyr ikke at vi avtaler at han skal selges for en spesiell pris. Det er markedet som bestemmer, og vi har en felles forståelse for at dette blir til det beste både for Mads og LSK. Han har hatt en fantastisk utvikling de siste to årene, og vi gleder oss til å utvikle ham ytterligere, tillegger sportssjefen.

Vi benytter anledningen til å ønske hele Fuglafamilien et riktig godt nytt år!

Se video-intervju med Mads Hedenstad Christiansen:


Annonse fra Eliteserien: