Lundemo ny avtale

Lundemo klar: - Håper å få ut potensialet jeg har inne

Marius Lundemo (29) har trent med LSK helt siden sesongoppkjøringa startet, har fått være skadefri over en lang periode - og nå er det klart at midtbanespilleren er med også i 2024.

Annonse:

- Det føles veldig godt å få det i boks, og forhåpentligvis få et godt år i år. Jeg gleder meg veldig, sier Lundemo.

Kontrakten gikk ut 31. desember, men 29-åringen har vært med og trent helt siden laget samlet seg tidlig i januar. Trener Andreas Georgson var klar på at han ønsket å få se Lundemo over en lengre periode.

- Det har vært en veldig spesiell situasjon for min del. Vi snakket sammen rundt juletider, og fant ut at jeg i hvert fall skulle starte med å trene med gutta. Trenerne kunne få bli kjent med meg, sett mine kvaliteter og se om fysikken var der den skulle være. Og jeg fikk ble kjent med dem, spillestil og treningsmetoder. Nå har vi landet på at vi tror dette kan bli veldig bra. Jeg tror og håper jeg skal få ut det potensialet jeg har inne, sier midtbanespilleren.

- Akkurat nå føler jeg meg veldig bra. Det handler om å holde seg frisk, bank i bordet. Fysikken har bare blitt viktigere og viktigere i dagens fotball, og jeg merker at jeg hengte litt etter på det gjennom fjoråret. Men nå har jeg fått være frisk og trent godt, og føler at jeg ligger veldig godt an, tillegger han.

Sportssjef Simon Mesfin er glad for at avtalen med Marius Lundemo nå er i boks.

- Vi har hatt en prosess gjennom vinteren der trenerne og Marius har fått muligheten til å bli kjent med hverandre. Marius har vært veldig konkurransedyktig i treningshverdagen, og nå er vi enige om en kontrakt ut året. Det at han har trent med laget i to måneder uten kontrakt viser hvilken sterk motivasjon Marius selv også har. Det er ganske spesielt for en så rutinert spiller som Marius, og han har vist en voldsom vilje til å få ut det potensialet vi alle vet at han har, sier sportssjef Simon Mesfin.

Lørdag klokka 14.00 KFUM i en ny treningskamp i LSK-hallen, trolig med Lundemo fra start.

- Jeg har veldig tro på det vi driver med nå, sier Lundemo.

Se video-intervju med Marius Lundemo:


Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 08.03.2024
Skrevet av: Morten Stokstad og Andreas Aalling (foto/video)