LSKs nye mediesatsning: Her er LSK+

Dette er en satsning som vil bli lagt bak betalingsmur. Her vil du få tilgang på utvalgte kamper fra utviklingsavdelingen, bildearkiv av gårsdagens trening, eksklusive nyheter, direktesendinger, og mye mer.

Annonse:

LSK legger ekstremt mye tid og ressurser i medieavdelingen - og ønsker å legge inn mer. Vi ønsker derfor å presentere LSK+. Dette er en satsning som vil bli lagt bak en abonnement-løsning.

Her kan du sjekke ut LSK+.

Første direktesending på LSK+ er førstkommende mandag. Da skal vi sende den første kontakttreningen etter korona-pausen. 

På LSK+ vil du ha mulighet til å tegne abonnement med to uker og en måneds varighet. Du vil ha samme rettigheter uansett hvilket abonnement du tegner.

  • Én uke: 65,-
  • Én måned: 199,-
  • Tre måneder: 499,-

Om ikke lenge skal utviklingsavdelingen arrangere en Kahoot rundt det å være trener. De ønsker å sjekke hvor kunnskapsnivået ligger hos supporterene. I tillegg har vi flere idéer som vil bli komme på LSK+ i fremtiden.

LSK-seriene «Hjemme hos» og «På innsiden av Åråsen» vil ta følge over på LSK+. Dette grunnet at de er ekstremt ressurskrevende å produsere.

Hovedkategoriene på LSK+ er nyheter, direktesendinger, video og foto. Direktesendinger som går på dagtid, vil ligge i et arkiv, og kan dermed sees senere på dagen. Selvom vi også skal produsere nyheter på LSK+, vil vi fortsette lsk.no.

Skaff deg LSK+-abonnement

Har du tips eller innspill til innhold på LSK+? Eller kanskje du har erfaring som journalist, videograf eller fotograf og har et hjerte for LSK? Send en e-post til [email protected]

Annonse fra Eliteserien: