Reshane og Woxen

LSK-unggutter på talentleir

Filip Reshane og Harald Woxen deltar på Equinor-talentleir i Sarpsborg 27. til 30. mars.

Annonse:

Filip Reshane, som nylig kom til LSK fra Nittedal, er tatt ut på G15 landslaget. Harald Woxen, som kom fra Fjellhamar i fjor sommer, er tatt ut på G15 skyggelandslaget. De to landslagene skal spille internkamp tirsdag 28. mars kl. 13:00 og torsdag 30. mars kl. 12:00 i Østfoldhallen.

- Vi er så glade for at den utmerkede utviklingen som Filip har hatt i sin forrige klubb, Nittedal, og i de første månedene her har kompensert med en fortjent mulighet på landslaget. Han er et eksempel for resten av spillerne på akademiet for å holde fullt fokus hver eneste uke på det som virkelig betyr noe. Det innebærer: egenutvikling, akseptere utfordringer, ydmykhet, ambisiøs tankegang, og fokus på å bidra innenfor og utenfor banen for å oppnå suksess som et lag. Vi er veldig spente på Filips muligheter for fremtiden, forteller utviklingsleder Toni Ordinas om Filip Reshane. 

- Harald har vist en solid prestasjon i de fleste kampene, og han er en spiller med en veldig interessant pakke med ferdigheter. Han er aggressiv med og uten ball, veldig god spillforståelse i forhold til å tenke raskt og lese spillet. Han kombinerer også fotball-intelligensen med gode tekniske ferdigheter, så vi håper han benytter anledningen til å bevise at han definitivt kan ta det siste steget for å være sammen med de beste fra denne norske generasjonen, sier Ordinas om Harald Woxen. 

LSK gratulerer også spillere fra våre samarbeidsklubber som er tatt ut på G14-X og G14-Y:

Isa Daniel Jallow fra Gjelleråsen, Lazar Babic fra Løvenstad og Mats Nørbech Henriksen fra Lørenskog.

Annonse fra Eliteserien: