LSK takker Petter Myhre for strålende innsats

Lillestrøm Sportsklubb og Petter Myhre er enige om å avslutte samarbeidet etter tre og et halvt år med stor suksess og mange oppturer.

Annonse:

Sammen med Geir Bakke kom Myhre inn i trenerteamet etter nedrykket i 2019, og under den lokale duoen har klubben hatt en formidabel utvikling. For tre uker siden stakk Bakke plutselig av til Vålerenga, og nå er det klart at Myhre også takker for seg i LSK.

Det kan han gjøre med hodet høyt hevet – og til stående applaus.

- Vi vil takke Petter for innsatsen og hans sterke bidrag i det som har vært en solid gjenreisning av LSK. I løpet av tre og et halvt fantastiske år har klubben tatt store steg på både sport, anlegg og økonomi, og mange unge spillere har i denne perioden blitt etablerte Eliteserie-spillere. Det har Petter en stor del av æren for. LSK hadde sett for seg mange flere år med trenerduoen Geir Bakke og Petter Myhre, og vi synes det er beklagelig og trist at prosjektet ikke ble fullført. Det er viktig for oss å understreke at det aldri har vært aktuelt for Petter å bli med Geir til Vålerenga. Petter er en fantastisk flink fagmann, en god venn og har vært en veldig bra kollega som vi ønsker alt godt videre, sier sportssjef Simon Mesfin.

- Jeg vil takke for de mange fine opplevelsene vi har hatt i tre og et halvt år. De overskygger de tre siste ukene for min del, og det er det jeg kommer til å ta med meg videre. Jeg kom til en klubb som akkurat hadde rykket ned, og fikk mandat til å bygge opp klubben til igjen å bli en maktfaktor i norsk fotball. Det har vi greid sammen, og det har vært en fantastisk reise med mange høydepunkter. Opprykk, to fjerdeplasser, europacup, cupfinale – og nå på skuddhold i medaljekampen for tredje året på rad. Det har vært en strålende reise med mange herlige kamper for fulle stadioner og fine opplevelser med flotte folk. Klubben har kanskje aldri vært på et bedre sted når det kommer til resultater, økonomi, anlegg og en felles forståelse for hva som kreves for å være i toppen. Det å ha fått vært med på dette sammen med støtteapparatet, spillere, administrasjon og supportere har vært utrolig gøy, sier Petter Myhre.

Både LSK og Myhre synes det er beklagelig at samarbeidet ble avsluttet fire og et halvt år før det som var planen.

- Jeg var like overrasket som alle andre da Geir gikk til Vålerenga. Jeg hadde sett for meg å være i LSK i fire og et halvt år til, og hadde gledet meg til mange flotte kvelder med spillere og supportere de neste årene. Jeg har gledet meg til å komme på jobb hver eneste dag, selv i de tøffeste periodene, for jeg har trivdes så godt med hele gjengen på Åråsen og spillergruppa. Det kommer til å bli et stort savn. Med Geir sin plutselige overgang, så synes jeg det er fornuftig at et nytt trenerteam kan føre de stolte kanaritradisjonene videre. Lykke til videre, Fuglafamilien, sier lørenskogingen.

Vi takker Petter Myhre for fremragende trenerinnsats i Lillestrøm Sportsklubb, og ønsker ham alt godt for fremtiden.

Annonse fra Eliteserien: