LSK-seier på KFUM Arena

(KFUM Oslo 1-2 Lillestrøm) LSK tok turen til Ekeberg og KFUM Arena, der ventet KFUM Oslo. Scoring av Ebyie Moses og Daniel Gustafsson sørget for LSK-seier.

Første halvtimen var hardt preget av stekende sol og tørt kunstgress, der KFUM kjørte store deler av spillet. Like før halvvtimen spilt fikk Ebiye Moses hull på byllen. Daniel Gustafsson slo en lekker pasning til Moses, som tok den med seg og fyrte av et skudd. Nigerianerens skudd gikk via en KFUM-spiller - inn i mål. Uvisst om det var utslagsgivende. Ikke nevneverdig mye med å ta med seg fra første omgang.

KFUM fikk en kontring etter 55 minutter spilt. Aleksander Melgalvis dultet borti KFUM-spissen som falt lett. Kampens dommer mente at det var straffespark. Straffesparket førte til at KFUM utlignet.

Like etter slo Simen Kind Mikalsen inn i feltet, ballen trillet forbi KFUMs forsvar, inkludert keeper, og Daniel Gustafsson satte inn kampens siste mål.