LSK-profilen: Igoh Ogbu

Igoh Ogbu (21) er den fjerde spilleren du kan bli bedre kjent med i «LSK-profilen». I dette intervjuet forteller han om den røffe oppveksten i Nigeria, om det spesielle forholdet til Pål-André Helland - og om hvorfor Lillestrøm er en perfekt klubb for ham.

Annonse:

Den sympatiske og ambisiøse midtstopperen har store planer for sin egen karriere, men først er han særdeles opptatt av å skrive seg inn i LSK-historien med gullskrift. 

- Min drøm er å spille i Premier League. Men før det vil jeg utvikle meg så godt som mulig her i Lillestrøm, hjelpe laget - og skape gode minner her. Jeg ønsker å bli husket i Lillestrøm den dagen jeg forlater klubben, sier Igoh Ogbu.

Les også: LSK-profilen: Alex Craninx

Pål-André Helland sendte inn et spørsmål til oss før intervjuet der han lurte på hvorfor Ogbu ser på Helland som sin gud. 

- Han sier alltid det! Hahaha. Når jeg ber, så kommer han bort til meg og sier «ok, min sønn, jeg har hørt deg – ingen grunn til bekymring». Han er en morsom fyr og en av mine nærmeste venner, sier en lattermild Igoh Ogbu.

Her kan du se hele intervjuet med Igoh Ogbu:


Annonse fra Eliteserien: