LSK og Skjetten inngår en samarbeidsavtale

Det er gledelig å kunne annonsere at LSK og Skjetten Sportsklubb har inngått en samarbeidsavtale.

Annonse:

- Det er spiller- og trenerutvikling som er de to kjerneområdene i samarbeidsavtalen. Trenerutviklingen med trenerforum og generell bistand der hvor det trengs, gjerne i form av økter og planer som vi benytter oss av i LSK. Spillerutvikling går på å finne gode løsninger sammen på hvordan spillerne på Romerike og spesielt da Skjetten i dette tilfellet kan bli enda bedre og få oppfylt sitt potensial, sier administrativ leder for akademiet Oscar Killingmoe. 

Utviklingsleder Toni Ordinas er svært fornøyd med å endelig få på plass en avtale med Skjetten. 

- Denne avtalen med Skjetten har vært et viktig mål for oss lenge. Skjetten er en strategisk klubb på Romerike og måten klubben drives på gjør det så interessant å kunne inngå et samarbeid med dem. I dialogen med Sami Sakka (sportslig leder i Skjetten) kom det tydelig frem at vi delte samme filosofi når det kommer til spillerutvikling, så jeg er sikker på at denne avtalen vil gi fordeler for begge klubben, og aller mest for spillernes og trenernes utvikling. Det er ingen tvil om at for de beste talentene på Skjetten at idrettsarenaen mellom eget lag og hospitering til treninger og nasjonal serie med LSK vil være en fantastisk arena for dem til å utvikle sitt fulle potensial, sier Ordinas. 

Sportslig leder i Skjetten Sami Sakka gleder seg og har store forhåpninger til avtalen. 

- Vi ser jo til en klubb på Romerike. Det er en klubb som skiller seg ut, og det er Lillestrøm. Vi ønsker at våre spillere skal være i Skjetten helt til de har blitt gode nok, og som samtidig kanskje har ambisjoner om å komme til toppklubben i vårt området (LSK). Inntil det ønsker vi at spillerne skal være i sine klubber lengst mulig, om det er Skjetten eller andre klubber på Romerike. Også har vi det samarbeidet med de som har litt mer kompetanse enn det vi bredde-klubber besitter, forteller Sakka. 

Han er også svært fornøyd med hvordan LSK forholder seg til unge spillere. 

- LSK er veldig ryddig i kommunikasjonen i forhold til unge spillere. Vi har alltid noen som skal få en overgang tidligere til Lillestrøm, men også har vi de som kan jobbe i Skjetten helt til de er klare for å ta det steget eller delvis få noen drypp fra Lillestrøm-miljøet. Det er sånn vi ønsker å jobbe. Nå er det sånn at vi har direkte kontakt inn til Lillestrøm, så det er smart å være i Skjetten helt til du får muligheten i LSK, sier Sakka. 

- Lillestrøm har et prinsipp om vi ikke signerer spillere før etter 14 års-fotballen er ferdig. Dette gjør vi først og fremst for å bevare en god arena på Romerike med jevne lag, men også for at spillerne opplever den tryggheten de trenger i sin utvikling med å være rundt venner og familie, forteller Killingmoe. 

Skjetten blir den femtende klubben på Romerike til å inngå en samarbeidsavtale med LSK.

- Dette er et samarbeid for å samle hele Romeriks-fotballen, og vi ønsker flere klubber som Skjetten velkommen! 

Annonse fra Eliteserien: