LSK og Osmanlispor enige om Mathew-overgang

Like før overgangsfristen gikk ut ved midnatt signerte Ifeanyi Mathew på papirene som gjør at han fortsetter karrieren i tyrkiske Osmanlispor. I første omgang lånes han ut til sommeren.

Annonse:

Sportssjef Simon Mesfin forteller at alle formaliteter gikk i orden like før klokka 22.00 torsdag kveld. Ankara-klubben betaler Lillestrøm Sportsklubb i første omgang en betydelig leiesum for midtbanespillerens tjenester fram til sommeren, men har også sikret seg en opsjon på et permanent kjøp.

- Vi er enige med Osmanslipor om en overgang som inneholder både en låneavtale og en opsjon om kjøp. Totalrammen er betydelig både når det gjelder det tyrkerne betaler i leiesum nå, og naturlig nok enda mer hvis de kjøper Mathew til sommeren. Jeg kan si så mye som at vi får et beløp på flere millioner kroner for å leie ham ut i fire og en halv måneder, sier sportssjef Simon Mesfin.

Les også: Magnus Knudsen tatt ut på G18-landslaget

Slik begrunner sportssjefen avgjørelsen om å slippe den nigerianske midtbanespilleren til klubben som kjemper om opprykk til den tyrkiske toppserien:

- Som sportssjef skulle jeg gjerne ha beholdt alle våre beste spillere. Men dette er en del av kretsløpet når det gjelder nigerianske spillere som vi henter til Åråsen. Mathew har gjort en strålende jobb for LSK i to og et halvt år. Planen var egentlig at han skulle selges i fjor sommer. Det ble aldri noe av, men nå fikk han en mulighet som han veldig gjerne ville ta. Avtalen ble såpass god at styret valgte å godkjenne avtalen. Da kan ikke vi gjøre noe annet enn å ønske Mathew lykke til videre, og takke for et veldig godt samarbeid. En ytterst profesjonell spiller som vi gjerne ser i LSK-drakta igjen, sier Simon Mesfin.

Her kan du kjøpe sesongkort for 2019!

Annonse fra Eliteserien: