LSK og LSK Kvinner sammen om felles prosess

Etter enstemmige vedtak på årsmøtene til både LSK og LSK Kvinner er det nå duket for en prosess fram mot jul hvor man skal vurdere konsekvenser av en eventuell sammenslåing av de to klubbene.

Annonse:

Det er både LSK Kvinner-styreleder Rune Øien (til venstre), LSK-styreleder Morten Kokkim og LSK Kvinner-styremedlem Maria Hoff glade for.

Etter en noe opphetet debatt i forkant, er klubbene enige om å se fremover og gjøre et grundig arbeid i fellesskap for å få alle elementer på bordet fram mot det ekstraordinære årsmøtet i desember. Årsmøtene skal ta stilling til om det er grunnlag for en sammenslåing av det som i dag er to adskilte klubber, med helt separate organisasjoner og økonomi.

- Det finnes mange modeller for hvordan dette kan se ut i fremtiden, og vi skal nå gjøre en vurdering av de forskjellige mulighetene, sier styreleder i LSK, Morten Kokkim.

Det er viktig at begge klubbene nå tar eierskap til prosessen. En felles prosess med en kartlegging vil bidra til at man kan ta en mer faktabasert beslutning, enn om man bare hadde fattet et vedtak om sammenslåing over bordet. Dette er begge klubbene godt tilfreds med.

Styreleder i LSK Kvinner, Rune Øien legger vekt på at det ikke er noen fasit for hvordan et fremtidig samarbeid ser ut, men er glad for at det nå blir en skikkelig utredning.

- Vi tror et styrket samarbeid vil komme begge klubbene, utøverne og regionen til gode, og ser fram til en konstruktiv prosess de neste månedene, sier Øien.

Begge styrelederne er opptatt av at man nå skal få et godt beslutningsgrunnlag på bordet som skal bidra til en åpen, ærlig og relevant debatt om fremtiden til LSK og LSK Kvinner.

Annonse fra Eliteserien: