Grasp om LSKs cuphistorie

LSK og Graspify med samarbeid: Ta en «grasp» om Lillestrøms cuphistorie!

I samarbeid med Graspify - en ny plattform for engasjerende e-læring - inviteres alle med et gult og svart hjerte til å ta en «grasp» om LSKs stolte cuphistorie.

Annonse:

Det er både gøy, effektivt og lærerikt: Med Graspify med på laget håper vi å øke kunnskapsnivået om klubben og nå ut til enda flere som vil bidra til at Fuglafamilien fortsetter å vokse.

Ved å trykke på denne lenken - eller plassere mobiltelefonen på QR-koden øverst i saken - kan du ta en grasp (eller et kurs, om du vil) som vi har laget om Lillestrøms cuphistorie. Onsdag er det som kjent semifinale i cupen hjemme mot Bodø/Glimt. Og statistisk sett er sjansene for finale gode når LSK spiller semifinale på Åråsen.

Her kan du kjøpe billett til onsdagens semifinale!

Graspify er et norsk selskap som er opptatt av læring, forskning og teknologi - og har derfor utviklet Graspify-plattformen. Utover i sesongen vil LSK sammen med Graspify komme med mer interessant innhold som vi håper og tror publikum vil sette pris på. Her kan du bli bedre kjent med Graspify!

- Vi synes dette samarbeidet med LSK er veldig spennende. Klubben har en stolt historie og landets kanskje beste supportere, så vi håper å kunne bidra til at kunnskapsnivået og engasjementet i og rundt Lillestrøm skal nå nye høyder. Ikke minst blant de yngre generasjonene. Selv bor jeg på Sørumsand, og tar selvsagt med meg sønnen min til Åråsen for å heie LSK fram til en ny cupfinale, sier Graspify-sjef Kjetil Hasselberg (ja, han fra humorserien «Kjetil & Kjartan Show» fra midten av 2000-tallet).

Bli litt LSK-klokere: Ta grasp'en om cuphistorien!

Annonse fra Eliteserien: