LSK og Erlandsen enige om ny kontrakt

Lillestrøm Sportsklubb og trener Arne Erlandsen (58) har skrevet under på en kontrakt som gjør at samarbeidet fortsetter i hvert fall ut 2019-sesongen - med mulighet for flere år.

Annonse:

Onsdag kveld kunne styreleder Morten Kokkim, daglig leder Robert Lauritsen og trener Arne Erlandsen sette seg ned på Åråsen med penn og papir. Og med et stort smil.

Partene har inngått en såkalt «løpende avtale». Det innebærer at den automatisk blir forlenget til å gjelde også det påfølgende året når man gyver løs på en ny sesong.

I praksis betyr det at Erlandsens avtale blir forlenget til ut 2020 - så sant begge parter ønsker dette ved inngangen til 2019-sesongen.

- Det var dette vi ønsket, både klubben og jeg. Jeg tror det er viktig både for meg, spillerne og klubben at man er klare på hvem som skal jobbe her i relativt lang tid fremover som leder. Det er en sikkerhet for alle parter, og det gir oss kontinuitet. Spillerne vet hva de har å forholde seg til, sier Arne Erlandsen til lsk.no.

I år er han inne i sin tiende sesong som LSK-trener, og han ligger godt an til å sette en nesten uslåelig rekord som den personen som har trent klubbens A-lag lengst.

- Jeg er veldig glad for at jeg skal fortsette her. Jeg har vært her i mange år både som spiller og trener, og har et veldig godt forhold til klubben. Nå skal vi utvikle laget videre slik at vi kan få enda bedre prestasjoner, sier 58-åringen.

Styreleder Morten Kokkim er svært fornøyd med å ha kommet til enighet med Erlandsen.

- Vi har lagt planer og retningslinjer for å nå de målene vi ønsker å oppnå. Kontinuitet er viktig, og det har gjort at vi har forlenget med mange av spillerne. Men vi ønsker å tenke kontinuitet også når det gjelder spillestil. Vi skal være godt trent og det skal gå raskt i lengderetningen. Og vi tror Arne er rett mann til å videreutvikle det vi har startet på. Nettopp for at vi skal bli et enda bedre lag, sier Kokkim.

Han er imponert over jobben Erlandsen har gjort siden han gjorde comeback som LSK-trener høsten 2016.

- Han har gjort en veldig bra jobb på kort tid. Han reddet klubben i 2016. Vi var uheldige med tabellplasseringen i forhold til det jeg mener vi fortjente i fjor, men ble norgesmestere. Dessuten er han lokal og fremstår slik Lillestrøm ønsker å fremstå. Han har Lillestrøms DNA i seg. Da er det naturlig at han blir med videre, sier styrelederen.

Annonse fra Eliteserien: