LSK nærmest seier mot RBK: - VI kjører over dem

På seminaret «Fotball, børs og katedral» tippet Kåre Ingebrigtsen at Lillestrøm ender på 4. plass i Eliteserien denne sesongen. Han ble ikke svekket i troen på LSK etter 0-0-kampen i LSK-hallen mandag kveld.

For LSK var farligst og nærmest seieren mot Rosenborg. Innbytter Kristoffer Ødemarksbakken (22) var nær scoring to ganger, og mener Lillestrøm var klart bedre enn Rosenborg i den siste testen før neste helgs serieåpning.

- Jeg ble sjokka, jeg. Vi kjører over dem, egentlig. Jeg hadde forventet meg mer av Rosenborg. Eller så er det vi som er veldig gode. Men dette lover bra, sier Ødemarksbakken.

- En veldig bra strukturert kamp defensivt. Vi forhindrer Rosenborg i å skape noe særlig. Vi skaper en god del selv. Men vi kunne ha vært enda mer giftige hvis vi hadde vært litt mer presise, sier trener Arne Erlandsen.

LSK skapte flest sjanser i LSK-hallen, og både Gary Martin, Thomas Lehne Olsen og Kristoffer Ødemarksbakken hadde store muligheter til å sikre seieren.

- Det første skuddet var vel 20 centimeter utenfor. Det var nære. Men den sitter i serien, sier Ødemarksbakken.

Også Simen Kind Mikalsen, som gjorde comeback etter sin hofteoperasjon, synes treningskampen mot RBK ble en positiv opplevelse.

- Det eneste som manglet var å få den scoringen. Men vi har tatt noen steg siden i fjor, sier Mikalsen.

- Nå venter Bodø, og da er det bare å kline til, sier Ødemarksbakken.

- Lillestrøm lå fryktelig dypt og gjorde det vanskelig for oss. Vi hadde ikke presisjon nok til å bryte gjennom, sier Kåre Ingebrigtsen, som tippet LSK på 4. plass denne sesongen under LSKs næringslivsseminar "Fotball, børs og katedral" mandag ettermiddag.

Han ble i hvert fall ikke svekket i troen på det tipset etter kampen.

- Lillestrøm må hoste opp en som kan score 10-15 mål. Det er jo utfordringen for mange klubber. De er farlige på kontringer, men de kan ikke belage seg på at Kippe scorer 10-15, sier RBK-treneren med et smil.

Mens Lillestrøm serieåpner borte mot Bodø/Glimt, skal Rosenborg til Sarpsborg.

- Det var viktig både for Arne og meg at vi fikk spilt denne kampen. Nå står vi godt rustet til det som kommer, sier RBK-treneren.

Annonse fra Eliteserien: