Se høydepunktene: LSK med sterkt bortepoeng i Bodø

(Bodø/Glimt - Lillestrøm 1-1) Akor Adams headet et strålende innlegg fra Gjermund Åsen i mål, men en sen Bodø/Glimt-utligning sørget for poengdeling på Aspmyra.

32 minutter ut i kampen slo nydelig inn foran mål og Adams stanget gjestene i ledelsen. Det så lenge ut til at LSK skulle ro i land seieren, men etter 82 minutter kom utligningen. Alfons Samspted-headet en corner i mål på mesterlig vis.

En stor del av æren for det sterke bortepoenget i Bodø skal også Mads Hedenstad Christiansen ha. LSK-keeperen vartet opp med en vanvittig sterk redning på straffesparket fra Amahl Pellegrino like etter pause.

Med poengdelingen på Aspmyra er Lillestrøm det eneste ubeseirede laget i Eliteserien denne sesongen.

Vi kommer med flere reaksjoner fra Bodø utover kvelden!