LSK inviterer til OBOS Fotballskole

Nå kan du endelig melde deg på fotballskole med LSK. I samarbeid med OBOS har vi gleden av å arrangere OBOS Fotballskole fra 24.-28.juni.

Annonse:

Selv om situasjonen vi lever i er som den er, ønsker LSK og OBOS å arrangere en etterlengtet fotballskole for barn fra 6-12 år (født 2008-2014) 

Ut ifra retningslinjene som er satt vil årets fotballskole bli noe annerledes, men det betyr ikke at kvaliteten går ned. Tvert imot! Hele utviklingsavdelingen vil være i sjefsrollene og gjennomføre et opplegg som oser kvalitet og fotballglede.

OBOS Fotballskole starter onsdag 24.juni og holder på frem til søndag 28. juni.

Her kan du melde deg på.

Restriksjoner og endringer 

Retningslinjene for idretten forandrer seg fortløpende, men siden kontakttrening nå er lov vil vi kunne gjennomføre en god fotballskole. Informasjon rundt gjennomføring vil komme fortløpende. Det vi kan si er at vi kommer til å fjerne felles matservering, og vi vil unngå å samle alle ungene på ett sted. Vi har også satt en maksgrense på deltagere ut ifra restriksjonene som er satt. 

Utstyr og mat

Spillerne vil få egen ball, drikkeflaske, gymbag og t-skjorte. Selv om de får en drikkeflaske anbefales det at de tar med en selv eller merker sin flaske godt. Det vil ikke bli felles lunsj så matpakke må de ta med selv. Her gjelder det å gi ungene nok niste. 

Pris

Pris for årets fotballskole er 2087,- ink. avgifter.

Det gis 25% rabatt på påmeldingen per søsken. Eks. Søsken 1. = fullpris. Søsken 2 og videre = 25% rabatt per. 

Mer detaljert praktisk informasjon i forhold til smittevern, etc. vil komme på mail til deltakerene før fotballskolen starter.

Her kan du melde deg på.

Annonse fra Obos-ligaen: