LSK inviterer til keeperskole

Lillestrøm Sportsklubb inviterer til keeperskole med Jon Knudsen og Frode Grodås (bildet) for alle jenter og gutter mellom 8 og 14 år - og en akademigruppe for talenter mellom 15-19 år.

Annonse:

I samarbeid med Oslo Keeperskole ønsker LSK å legge forholdene til rette for at ambisiøse målvakter fra hele landet kan ta nye steg i 2019.

Vi planlegger flere samlinger i løpet av året - med premiere på keeperskolen lørdag 11. mai (samme dag som storkampen mot Rosenborg). Programmet starter med oppmøte og frokost på Åråsen klokka 09.15 og avsluttes med LSK - RBK samme kveld. Treningene vil foregå på treningsfeltet til A-laget utenfor Skedsmohallen.

Her kan du melde deg på keeperskolen med Knudsen og Grodås!

- Dette vil bli et skreddersydd opplegg for unge keepere som ønsker å få et innblikk i tilværelsen som toppkeeper. Vi starter dagen slik A-laget i LSK gjør det - med felles frokost. Deretter blir det keeperteori med A-landslagets Frode Grodås, og omvisning på Åråsen - før vi skal ha fullt fokus på trening, øvelser og teori. Jeg tror dette vil være stor inspirasjon for unge keepere som har lyst til å bli bedre. Det vil også bli gjennomført teorikurs for trenere og foresatte som Vidar Bekkevold vil lede, sier LSKs keepertrener Jon Knudsen. 

Slik er porgrammet:

09.15: Oppmøte og info om dagen

09.30: Frokost

09.55: Keeperteori med Frode Grodås, Vidar Bekkevold og Jon Knudsen.

10.30: Omvisning på Åråsen.

11.00: Går over til garderoben i Skedsmohallen i forkant av første treningsøkt.

11.30 – 13.00: Økt 1. Teknisk keepertrening med blant andre Jon Knudsen.

13.00 – 14.00: Pause med teori (med frukt og drikke)

14.00 – 15.00: Keepertrener-teori for foreldre og trenere i Skedsmohallen

14.00 – 15.30: Økt 2. Spill-relatert keepertrening med blant andre Jon Knudsen.

15.30 – 16.00: Avslutning med diverse info.

16.00 – 16.30: Dusj i garderobene i Skedsmohallen.

16.30 – 17.15 Mat i kafeen i Skedsmohallen før RBK-kampen.

17.15: Avgang til Åråsen (utstyr kan legges igjen i Skedsmohallen).

18.00 – 19.50: Lillestrøm - Rosenborg.

19.50 – 20.00: Møte med keeperne etter LSK - RBK.

20.00 – 20.30: Oppsummering og analysering av kampen.

Keeperskolen inkluderer frokost, omvisning på Åråsen, to treningsøkter, én teoriøkt, én billett til LSK – RBK på Åråsen Stadion, frukt, drikke og mat. Prisen per deltager: 1490 kroner.

Trenerforum for trenere/foreldre/foresatte vil bli arrangert så sant ti eller flere deltagere melder sin interesse på forhånd - og det vil bli servert gratis kaffe/te og noe å bite i.

Trenere vil være keepertrenere med høy kompetanse fra Lillestrøm Sportsklubb og Oslo Keeperskole. Ansvarlige fra LSKs side: Jon Knudsen og Vidar Bekkevold.

Frist for påmelding: 8. mai.

- Nysgjerrighet og ønske om utvikling er viktige paramatere for å bli den beste keeperutgaven av deg selv. Vi håper og tror dette vil være et stimulerende tiltak for unge keepere fra 8 til 19 år. Vi vil selvsagt dele deltagerne inn i ulike grupper etter alder, sier Jon Knudsen.

Meld deg på keeperskolen her!

I AKSJON: Lillestrøms keepertrener Jon Knudsen på feltet under treningsleiren i Marbella i februar sammen med Matvei Igonen (fra venstre), Marko Maric, Mads Hedenstad Christiansen og Emil Gundelach Ødegaard.
Annonse fra Eliteserien: