adams lehne dragsnes

LSK imponerte i generalprøven: Slo Haugesund 4-1

(Haugesund - Lillestrøm 1-4) Før kampen etterlyste Geir Bakke at spillerne skulle slippe seg løs. LSK-treneren fikk det han bestilte, og et sprudlende og solid Lillestrøm-lag imponerte mot Haugesund.

- Jeg synes dette var en bra kamp. Dette var det beste vi har gjort i sesongoppkjøringen, sier Thomas Lehne Olsen.

4-1-seieren - etter scoringer av Vetle Dragsnes, Thomas Lehne Olsen, Akor Adams og Tobias Svendsen - kunne faktisk vært enda større: Adams hadde også et skudd i stolpen og Henrik Skogvold skjøt i tverrliggeren.

Dermed er det et LSK med en solid porsjon selvtillit som kan sette kursen for Sogndal og 4. runde-kampen i cupen neste helg. Den siste testen før alvoret starter ble også den beste prestasjonen i sesongoppkjøringen, og LSK har ennå ikke tapt i 2023.

Vetle Dragsnes sendte kanarifuglene i ledelsen etter 14 minutter på nedfallsfrukten etter en Gjermund Åsen-corner. Like etterpå økte Thomas Lehne Olsen til 2-0 etter nok et presist Åsen-hjørnespark. Åsen var også servitør da han spilte fri Akor Adams som enkelt kunne sette inn Lillestrøms tredje mål alene med Haugesund-keeperen.

Se kampen i opptak her!

Vestlendingene klarte nesten ikke å skape noe som helst mot et solid LSK, men kunne enkelt redusere da Mads Hedenstad Christiansen tabbet seg ut med ballen i beina i en frispilling-seanse.

I andre omgang fastsatte innbytter Tobias Svendsen sluttresultatet til 4-1 da han skjøt ballen i mål via en Haugesund-spiller.